Ο Τάκης Χαντζής που μας διδάσκει και μας εμπνέει

Είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν αφήσει το στίγμα τους στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου, με το έργο που παρουσίασαν κατά την πορεία τους στα κοινά. Άνθρωποι που πάντα προέτασαν το “Εμείς” κι όχι το “Εγώ”. Άνθρωποι που θέλησαν να προσφέρουν στο τόπο, δαπανώντας ακόμη χρήματα από την τσέπη τους, και σε καμιά περίπτωση να επωφεληθούν οικονομικά από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους, τους έστω λίγους και για την περιοχή μας, ο πρώην δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πελινναίων, Τάκης Χαντζής.

Ένας αυτοδιοικητικός για τον οποίο θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρες σελίδες για τα έργα του, το ήθος, το παράδειγμά του, για την συνέπεια, την απλότητα του χαρακτήρα του, για την φιλοτιμία του. Ακόμη και σήμερα όταν εν ενεργεία αυτοδιοικητικοί τείνουν να ξεχαστούν, ο Τάκης παραμένει στο ύψος των περιστάσεων και συνεχίζει να δέχεται την αγάπη των συνδημοτών του, ταυτόχρονα και νύν αιρετών.

Ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά του, που τον στήριξαν, που τον πίστεψαν και συνεχίζουν να τον πιστεύουν. Φυσικά κοντά του στέκονται και νυν αυτοδιοικητικοί, όπως ο πρόεδρος του Πετροπόρου, Κώστας Φορτωτήρας, που ως νεότερος δέχεται τις συμβουλές και παροτρύνσεις του έμπειρου στη ζωή και στην αυτοδιοίκηση, Τάκη Χαντζή.

Τελικά σε αυτή τη ζωή για ένα όνομα όλοι ζούμε και το όνομα του Τάκη Χαντζή στην αυτοδιοίκηση και σ΄ όλους τους τομείς δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι βαρύ και θα μείνει στην ιστορία, να διδάσκει και να εμπνέει…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.