Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι του Αχλαδοχωρίου ευχαριστούν τον Χρήστο Μιχαλάκη για το άμεσο ενδιαφέρον του

Τις θερμές ευχαριστίες του προς την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον αντιπεριφερειάρχη, Χρήστο Μιχαλάκη, εκφράζει ο πρόεδρος της κοινότητας Αχλαδοχωρίου, Βασίλης Κουτσοδήμος.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για μια ακόμη φορά στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στα αιτήματα που κατέθεσε η κοινότητα για την υλοποίηση παρεμβάσεων αντιπλημμυρικής προστασίας του χωριού, καθώς επίσης και για σειρά άλλων αιτημάτων που κατέθεσε ο πρόεδρος προς τον αντιπεριφερειάρχη.

Τα έργα αυτά αποτελούσαν αναγκαιότητα για το χωριού προκειμένου να αποτραπούν μελλοντική κίνδυνοι για τις ζωές των κατοίκων αλλά και τις περιουσίες τους.

«Για μια ακόμη φορά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της για το χωριό μας αλλά και για όλα τα σημεία του Δήμου. Δεν διαχωρίζει σε μεγάλους και μικρούς οικισμούς. Οι ενέργειες της αποδεικνύουν ότι όλες οι περιοχές του νομού, ανεξαρτήτως του πληθυσμού του, έχουν τα ίδια δικαιώματα και τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης.

Ευχαριστούμε θερμά τον αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον του και ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια θέρμη και το ίδιο ενδιαφέρον του τις παρεμβάσεις σε όλο το φάσμα του νομού, δίνοντας άμεσες λύσεις στα προβλήματα.», αναφέρει ο κ. Κουτσοδήμος.