Ο Νίκος Μαργαρίτης για μια ακόμη φορά έκανε τη διαφορά

Μέσω Graffiti στην πρόσοψη του φαρμακείου του προσπάθησε και εξωτερίκευσε τα συναισθήματά του, κεντρίζοντας την προσοχή όλων των πολιτών

Την αγάπη του για την Τέχνη αποφάσισε να αναδείξει ο γνωστός Φαρκαδόνιος φαρμακοποιός, Νίκος Μαργαρίτης, αποφασίζοντας να δώσει χρώμα και μεταφέροντας ταυτόχρονα τα συναισθήματά του, στην εξωτερική όψη του φαρμακείου του.

Ο Νίκος Μαργαρίτης, γνωστός για τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, μέσω του γκραφίστα Λευτέρη, προσέφερε μια διαφορετική όψη στην πρόσοψη της επιχείρησης του, ζωγραφίζοντας την Ειρήνη για να μεταφέρει φιλειρηνικά μηνύματα, την καρδιά που συμβολίζει την αγάπη, εικόνες για την υγεία, φανερώνοντας το πάθος για την εργασία του, αλλά και την μεγάλη του συμπάθεια, το Δούκα, το σκύλο του, που τον συντροφεύει νυχθημερόν, τονίζοντας ότι αποτελεί τον καλύτερο φίλο του.

Η εικόνες αναμφίβολα κεντρίζουν την προσοχή των πελατών αλλά και των φίλων του Φαρκαδόνιου φαρμακοποιού. Προκαλούν εντύπωση και αποκομίζουν τα καλύτερα σχόλια. Και πως άλλωστε όταν οι ζωές μας όλων έχουν ανάγκη από χρώμα, έχουν ανάγκη από την έκφραση των συναισθημάτων, έχουν ανάγκη από την Τέχνη που αποτελεί πηγή δημιουργίας.

Και ο Νίκος Μαργαρίτης αποτελεί πηγή έμπνευσης και γνωρίζει να εξωτερικεύει συναισθήματα κεντρίζοντας την προσοχή όλων αλλά το σημαντικότερο να συγκεντρώνει την συμπάθεια όλων μας.


1 σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.