Ο Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος έκλεισε τις εορταστικές εκδηλώσεις στο μοναστήρι της Παναγίτσας (Βίντεο – Φωτο)

Ιερούργησε στο μεθ΄ όρτιο Εσπερινό και κήρυξε το Θείο Λόγο, καλώντας τους πιστούς να επικαλούνται νυχθημερόν την Παναγία

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής του Πάσχα οι εορταστικές εκδηλώσεις στο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής Παναγίτσας με αφορμή τον εορτασμό της Παναγίας.

Οι εκδηλώσεις ως γνωστό, σύμφωνα με την «KriniLive.gr» που κάλυψε αποκλειστικά από το απόγευμα της Πέμπτης το γεγονός, ξεκίνησαν την παραμονή της εορτής με την τέλεση του Εσπερινού. Συνεχίστηκαν την Παρασκευής, ανήμερα της εορτής με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και κορυφώθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας με την τέλεση του μεθ΄ εόρτιου Εσπερινού, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την Υπερραγία Θεοτόκο, καλώντας τους πιστούς να επικαλούνται νυχθημερόν την Παναγία προς βοήθεια, ως κάνουν τα παιδιά στην μητέρα τους.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις το διήμερο παρέστησαν πλήθος κόσμου που ανηφόρησε για να ευχαριστήσει και να καταθέσει τα αιτήματα στην Μητέρα όλων των Χριστιανών.

Το απόγευμα της Παρασκευής στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής, Ο Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Κοσμάς, η Αντιπεριφερειάρχης κα Δήμητρα Νάτσινα, η Δημοτική Σύμβουλος κα Δέσποινα Καπνουτζή Σπήλιου, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Φαρκαδόνας και Γριζάνου κ.κ. Θάνος Κούτσικος και Ευανθία Κακαδιάρη κ.ά.