Ο Μικέλης για τα Τρίκαλα στο STAR Channel

Συνέντευξη στο STAR Channel παραχώρησε ο Μικέλης Χατζηγάκης στην εκπομπή «Γυρίσματα στην Ελλάδα» η οποία έκανε αφιέρωμα στα Τρίκαλα και παίχτηκε τη Δευτέρα 08/01, στο κανάλι των Αθηνών. Ο Μικέλης Χατζηγάκης μίλησε για τον Νομό Τρικάλων και πρόβαλλε τα συγκριτικά προτερήματα της περιοχής.   

Στην εκπομπή μίλησαν επίσης θεσμικοί παράγοντες του Νομού όπως ο Βουλευτής κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο  Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μπουτίνας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Γιαγιάκος, κα.  

Ο νεαρός Τρικαλινός οικονομολόγος και εμπειρογνώμονας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ τόνισε ότι «τα Τρίκαλα είναι ένας πανέμορφος Νομός και παραγωγικά πλήρης – δηλαδή εκτός από γεωργική παραγωγή έχει και βιοτεχνίες, βιομηχανίες, τουρισμό, κτλ». Εκτός από την οικονομία ο Μικέλης μίλησε για τον Τουρισμό στην Καλαμπάκα λέγοντας πως «είναι το σπίτι των Μετεώρων – ενός παγκόσμιου θρησκευτικού μνημείου. Όπως λένε ορισμένοι τα Μετέωρα είναι το μπαλκόνι της Ορθοδοξίας. Η Καλαμπάκα έχει περισσότερο ξένο τουρισμό λόγω των Μετεώρων από όλα τα μέρη του κόσμου. Κάθε χρόνο επισκέπτονται την περιοχή της Καλαμπάκας πάνω από 2 εκατομμύρια τουρίστες και πάνω από 200 χιλιάδες κάνουν και διανυκτέρευση εκεί.» 

Επίσης, μίλησε για τα χωριά του Ασπροποτάμου – τα καλούμενα βλαχοχώρια – αλλά και για «τα γραφικά γεφύρια των Τρικάλων που ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε άλλη εποχή».  Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο της πόλης των Τρικάλων η οποία είναι μια πανέμορφη πόλη, «έχει ωραία ρυμοτομία, μεγάλους δρόμους, και αναπνέει από παντού.»