Ο Έρωτας χιόνια και ψύχος δεν κοιτά

love4weddings.gr

Αυξημένη η κίνηση σε Ζαχαροπλαστεία, Ανθοπωλεία και καταστήματα είδη δώρων της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων και του «Αγίου» Βαλεντίνου

Ο έρωτας χιόνια και ψύχος δεν κοιτά. Έχει την τιμητική του σήμερα και εκφράζεται ποικιλοτρόπως. Ανθοπωλεία, Ζαχαροπλαστεία, καταστήματα είδη δώρων που λειτουργούν σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας παραμένουν ανοιχτά για να εξυπηρετήσουν τις αγοραστικές ανάγκες όλων των ηλικιών των ερωτευμένων.

Η κίνηση στα καταστήματα ξεκίνησε από το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς πολλοί έσπευσαν να προμηθευτούν λουλούδια, δώρα και γλυκίσματα, υπό το φόβο της κακοκαιρίας.

Ωστόσο και σήμερα ανήμερα της εμπορικής εορτής του «Αγίου» Βαλεντίνου, όπως δηλώνουν στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Πρώτα στις προτιμήσεις των ερωτευμένων είναι τα γλυκίσματα τούρτες αλλά και πάστες σε σχήμα καρδιάς. Σε αυτό φρόντισαν τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου να χαρίσουν γλυκιές απολαύσεις σε πάστες και τούρτες σε σχήμα καρδιάς με μοναδικές προσφορές (1 ευρώ η πάστα και 5 ευρώ η τούρτα). Αγάπη χωρίς ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ή ένα κόκκινο γαρίφαλο ή μια ανθοδέσμη με χρώματα και αρώματα του έρωτα δεν μπορεί να εκφραστεί. Για το συγκεκριμένο λόγο το Ανθοπωλείο – Είδη Δώρων «Κατερίνα» στο Γριζάνο παρέχει μια σειρά πρωτότυπων προτάσεων σε λουλούδια και δώρα για το δικό σας Βαλεντίνο-α.

Σαφώς και η κίνηση σε όλα τα καταστήματα της περιοχής μας και ου νομού είναι αυξημένη και η οποία αναμένεται να κορυφωθεί αργά το απόγευμα…

Φωτογραφία από:love4weddings.gr