Ο χειμώνας απαιτεί έλεγχο και αντικατάσταση των ελαστικών για την ασφάλειά μας

Πλησιάζοντας στο χειμώνα, οφείλουμε άμεσα να ελέγξουμε τα ελαστικά των οχημάτων μας, για περισσότερη ασφάλεια, μιας και οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν. Βροχές και χιόνια μπορούν να έχουν αλυσιδωτές συνέπειες σε φθαρμένα ελαστικά και απαιτούν αντικατάσταση προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε χιόνια, βροχές και παγωνιά.

Φυσικά για την αντικατάσταση των ελαστικών η επιχείρηση Βουλκανιζατέρ – Ελαστικών του Βασίλειου Νάτα στους Γεωργανάδες μπορεί να μας προσφέρει τα πάντα στην αγορά και αλλαγή των ελαστικών σε ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση.

Την επιχείρηση την συναντούμε στο 18ο χλμ Τρικάλων – Λάρισας, Γεωργανάδες Τρικάλων (Πλησίον του Πρατηρίου Καυσίμων Σαμπαλιώτη) και είναι έτοιμη να μας εξυπηρετήσει προσφέροντας υπηρεσίες Βουλκανιζατέρ, πώληση ελαστικών και ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση.

Στην επιχείρηση ο κάτοχος οχήματος θα συναντήσει όλους τους τύπους ελαστικών για δίκυκλα, αυτοκίνητα, φορτηγά, υψηλής ποιότητας με εγγύηση σε δελεαστικές τιμές. Παρέχονται όλες οι υπηρεσίες αντικατάσταση, επισκευής, καθώς επίσης και ηλεκτρονικής ζυγοστάθμισης.

Η λύση που συμφέρει έχει όνομα και φέρει την σφραγίδα και την υπογραφή της τοπικής επιχείρησης του Βασίλειου Νάτα.

Η επιχείρηση βρίσκεται καθημερινά ανοιχτά ενώ σε ώρα άμεσης ανάγκης με ένα τηλεφώνημα στο 6977787690 ή στο 2433061500 μπορεί να βρεθεί συνεργείο όπου ζητηθεί.

Επιχείρηση Βουλκανιζατέρ – Ελαστικών του Βασίλειου Νάτα, η λύση που πραγματικά συμφέρει!!!

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ