Ντίνα Χατζή: «Αυτή η Ανάσταση να σημάνει την αρχή για ένα ελπιδοφόρο, Νέο Ξεκίνημα»

Τις ευχές προς τους συνδημότες της εκφράζει η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κα Ντίνα Χατζή

Τις δικές της ευχές για καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, απευθύνει στους συνδημότες της η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, κα Ντίνα Χατζή.

Η δημοτική σύμβουλος εύχεται στους συνδημότες της, το μήνυμα της Ανάστασης να μεταλαμπαδευτεί από άκρη σε άκρη, σκορπώντας ελπίδα και αισιοδοξία στις καρδιές όλων των πολιτών της περιοχή μας κι όλου του κόσμου.

«Ας ευχηθούμε όλοι μας, αυτή η Ανάσταση να σημάνει την αρχή για ένα ελπιδοφόρο, Νέο Ξεκίνημα. Ένα Νέο Ξεκίνημα, χωρίς φόβο και αγωνία. Ένα Νέο Ξεκίνημα που θα σμίξει ξανά τις οικογένειες, τους φίλους, χωρίς καλυμμένα πρόσωπα, χωρίς φόβο, χωρίς απελπισία. Ένα Νέο Ξεκίνημα που θα προσφέρει άμεσα το χαμόγελο στα πρόσωπα των σεισμοπαθών, ένα Νέο Ξεκίνημα με όπλα την αισιοδοξία που μήνες τώρα μας έχει εγκαταλείψει. Αυτές οι μέρες που διανύουμε δεν είναι για μεγάλα λόγια. Είναι μέρες που θα πρέπει να δείξουμε όλοι μας, έμπρακτα, την αγάπη και την αλληλεγγύη στο διπλανό μας, στο φίλο μας, στο δικό μας άνθρωπο, στο άγνωστο συνδημότη μας.

Ας ευχηθούμε αυτό το Πάσχα να είναι το τελευταίο που θα στερηθούμε τα παιδιά, τα εγγόνια μας, τους φίλους μας. Ας ευχηθούμε αυτή η Ανάσταση να σημάνει το τέλος των δεινών. Καλό Πάσχα και του χρόνου όλοι μαζί, χωρίς προβλήματα, χωρίς φόβους, χωρίς μάσκες, αλλά με χαμόγελα ελπίδας.», αναφέρει στο μήνυμα της η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κα Ντίνα Χατζή.