Η νεολαία κοντά στο Μιχάλη Μπαγιώτη

Καθημερινά κατά τις περιοδείες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους

«Μιχάλη προχώρα μην κάνεις πίσω… είσαι ο δικός μας άνθρωπος, είσαι αυτός που μαζί με τους συνεργάτες σου θα κάνεις το «Νέο Ξεκίνημα» και θα αλλάξεις την πορεία του Δήμου Φαρκαδόνας», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι νέοι του Δήμου Φαρκαδόνας στον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μπαγιώτη.

Καθημερινά κατά τις περιοδείες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης, πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους. Εφήβους που θα ασκήσουν για πρώτη φορά το εκλογικό δικαίωμα την φετινή χρονιά, από νέους και νέες, με όραμα και ιδέες, με αγωνίες για την περιοχή και το Δήμο μας.

Πιστεύουν στο Μιχάλη Μπαγιώτη, γιατί στο πρόσωπο του βλέπουν τη διάθεση να πράξει μαζί με τους συνεργάτες του το «Νέο Ξεκίνημα» που θα κάνει τη διαφορά στο Δήμο Φαρκαδόνα, που θα φέρει τους νέους πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Τόσο ο υποψήφιος δήμαρχος, όσο και η νιότη που πλαισιώνει το συνδυασμό του καταγράφουν τις ιδέες τους, για να εντάξουν πολλές από αυτές στο πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα που βαδίζει στην αξιοκρατία και στην διαφάνεια, ένα πρόγραμμα το οποίο έχει πολλούς βασικούς άξονες που αφορούν την νεολαία. Ένα πρόγραμμα που σέβεται τον πολίτη και δεν διαχωρίζει, ένα πρόγραμμα ανάπτυξης, που θέτει τις βάσεις για το «Νέο Ξεκίνημα».