Νέοι της περιοχής μας ενδιαφέρονται για τα κοινά αλλά θέτουν τις δικές τους προϋποθέσεις

Καιρός λοιπόν να δοθεί βήμα στο νέο και το άφθαρτο, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, να δώσει με την ανιδιοτελή συμμετοχή του στα κοινά άλλον αέρα, να συμβάλει στην ανάπτυξη που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή του πολύπαθου Δήμου Φαρκαδόνας

Ποιος τελικά ισχυρίζεται ότι οι νέοι αδιαφορούν για τα κοινά; Πολλοί ή λίγοι δεν έχει σημασία, ωστόσο τα λεγόμενα αυτών μάλλον δεν ευσταθούν.

Κατά πληροφορίες που λαμβάνουμε, ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει μιας και το ενδιαφέρον νέων ανθρώπων που επιδιώκουν και θέλουν να κατέλθουν στον αυτοδιοικητικό στίβο είναι μεγάλο. Φυσικά οι ίδιοι θέτουν προϋποθέσεις με σημαντικότερη εκείνη της καθόδου και της υποστήριξης άφθαρτων ανθρώπων, ανθρώπων που έχουν διάθεση να προσφέρουν στην κοινωνία μακριά από την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, μακριά από το παλιό και το ξεπερασμένο.

Οι νέοι σαφώς και έχουν φωνή, έχουν όραμα, κάτι που δεν συμβαίνει με το παλαιό, που ότι κι αν είχε να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοικητική σκηνή το κατέθεσε.

Καιρός λοιπόν να δοθεί βήμα στο νέο και το άφθαρτό, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, να δώσει με την ανιδιοτελή συμμετοχή του στα κοινά άλλον αέρα, να συμβάλει στην ανάπτυξη που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας.

Σαφώς για να γίνει πράξη αυτό απαιτείται και η στήριξη των πολιτών στα νέα πρόσωπα. Με την υποστήριξη τους, με τη ψήφο τους, σε αυτά τα πρόσωπα σαφώς και θα ακουστεί η νέα φωνή. Σαφώς και θα δοθεί νέα ώθηση, γιατί με τις ιδέες τους μπορούν να φέρουν φρεσκάδα τόσα στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, αλλά το σημαντικότερο φρεσκάδα στον τόπο.

Για όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που σήμερα δηλώνουν παρών κι άρχισαν να επεξεργάζονται σθεναρά την ιδέα της καθόδου, ας δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Ας τους στηρίξουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές για να προχωρήσει μπροστά επιτέλους ο τόπος μας και να απομακρυνθούμε από την στασιμότητα του νοσηρού παλιού και πολυσυνηθισμένου…

Ας δούμε το παράδειγμα του Δήμου Τρικκαίων και του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου κι ας παραδειγματιστούμε για τον αέρα που δόθηκε στο Μητροπολιτικό Δήμο του Νομού Τρικάλων με την συμμετοχή νέων και αξιόλογων ανθρώπων στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και σε θέσεις κλειδιά, που όρθωσαν την πόλη και την ανέβασαν ψηλά σε πανελλαδικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.