«Νέο Ξεκίνημα»: Προτεραιότητα η υποστήριξη της τρίτης ηλικίας

Την απόλυτη συμπαράσταση και υποστήριξη στα περήφανα γηρατειά, στους ηλικιωμένους που αγωνίστηκαν και προσέφεραν τόσο πολλά, εκφράζουν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέο Ξεκίνημα», Μιχάλης Μπαγιώτης, καθώς επίσης και τα μέλη (εκλεγμένα και μη) που πλαισιώνουν την ομάδα.

Με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία», μεταφέρουν τις ευχές τους στους ηλικιωμένους, αισθανόμενοι τις υποχρεώσεις όλων των νεότερων ανθρώπων, απέναντι σ΄ αυτούς τους ανθρώπους.

«Η 1η Οκτωβρίου μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις όλων απέναντι στην Τρίτη ηλικία. Στους ανθρώπους έδωσαν το παν, για την οικογένεια, την οικονομία, την κοινωνία. Απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους στεκόμαστε απέναντί τους με σεβασμό. Δεν αρκεί μονάχα αυτό. Οι ηλικιωμένοι χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας, και δη της πολιτείας, προκειμένου να ζουν με αξιοπρέπεια και να γιορτάζουν αυτήν την μέρα που τους είναι αφιερωμένη χωρίς άγχος. Ως δημοτική παράταξη στεκόμαστε όλοι μαζί αλληλέγγυοι και δεσμευόμαστε ότι θα είναι προτεραιότητα μας, η στήριξη αυτών των ανθρώπων. Με μέτρα και δράσεις που θα προσφέρουν στήριξη, ψυχαγωγία, χαρά, προκειμένου να μην αισθάνονται μόνοι», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.