Νέο πρόσωπο έρχεται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Παραιτήθηκε η Ευαγγελία Στεργίου, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και αναλαμβάνει νέος δημοτικός σύμβουλος σύμφωνα με το Δήμο Φαρκαδόνας το αργότερο έως την Δευτέρα

Αλλαγή προσώπων στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας για την παράταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Η επικεφαλής της παράταξης Ευαγγελία Στεργίου, υπέβαλε για προσωπικούς λόγους, την παραίτησή της στο δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπύρο Αγναντή, η οποία και έγινε αποδεκτή, με την απόφαση να δημοσιεύεται στην «Διαύγεια».

Μετά την παραίτηση και σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE», ο δήμαρχος Φαρκαδόνας ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αναπλήρωση της κενής έδρας στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας με την κάλυψη από τον πρώτο επιλαχών του συνδυασμού.

Η κα Στεργίου, ως επικεφαλής του συνδυασμού, όπως και η δεύτερη δημοτική σύμβουλος της παράταξης, Αφροδίτη Βανακάρα, κατείχαν έδρα στη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας. Κατ’ αυτό τον τρόπο η έδρα θα καλυφτεί από επιλαχών της παράταξης που προέρχεται από την εν λόγω ενότητα.

Ο πρώτος επιλαχών της παράταξης, Αθανάσιος Ρίμπας, σύμφωνα με πληροφορίες από το Δήμο Φαρκαδόνας δεν αποδέχτηκε την θέση με αποτέλεσμα να ερωτηθεί ο δεύτερος κατά σειρά επιλαχών, Νικόλαος Νταλαρίζος, ο οποίος αποδέχτηκε.

Πλέον σύμφωνα με πληροφορίες θα κοινοποιηθεί το σχετικό έγγραφο στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, θα κληθεί να υπογράψει το σχετικό πρακτικό και τις επόμενες ημέρες έως την Παρασκευή ή το αργότερο έως την ερχόμενη Δευτέρα θα ορκιστεί.