Νέο προεδρείο για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης

Πρωταρχικός στόχος για τη νέα διοίκηση αποτελεί η αναβίωση και η καθιέρωση του παραδοσιακού πανηγυριού στην πλατεία του χωριού στις 30 Ιουνίου

Νέα διοίκηση απέκτησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης το απόγευμα της Κυριακής. Μέλη του Συλλόγου πραγματοποίησαν την εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση ενώ λίγο αργότερα εξέλεξαν τη νέα διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει το Σύλλογο σε μια νέα ελπιδοφόρα εποχή μετά από δυο σχεδόν χρόνια απραξίας εξαιτίας των περιορισμών που επέφερε η πανδημία.

Σύμφωνα με την «KriniLive.gr» από τις εκλογές επανεξελέγη Πρόεδρος η κα Βασιλική Φιλίππου Σταμουλάκη ενώ οι υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνονται από τους: Θοδωρή Λακιάρα, Αντιπρόεδρο, Φωτεινή Τσιάντου, Γραμματέα, Βασίλειο Γάτσιο, Ταμία, Στέλλα Στεργίου Ντέλλα, Υπεύθυνη Εκδρομών, Σουλτάνα Στεργίου, υπεύθυνη Λαογραφικού Μουσείου και Χορευτικών Τμημάτων και Κώστα Στεργιανό, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων.

Στόχοι της νέας διοίκησης παραμένουν η ανάδειξη των ηθών και εθίμων του χωριού, η καταγραφή και η ανάδειξη διαφόρων ζητημάτων, η σύσφιξη σχέσεων των κατοίκων που διαμένουν στο χωριό, σε άλλες περιοχές της χώρας και του εξωτερικού, καθώς επίσης ο εξωραϊσμός των μνημείων της Κρήνης.

Πρωταρχικός στόχος αποτελεί η αναβίωση του παραδοσιακού πανηγυριού στην πλατεία του χωριού την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συλλόγου μοίρασε λουλούδια στις μητέρες με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μητέρας, που τιμούνταν την Κυριακή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.