Νέες αντιδράσεις από τους οδοντιάτρους

Δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα για την αίτηση ενδιαφέροντος πραγματοποίησης εμβολιασμού κατά του κορονοϊού σε ιδιώτες γιατρούς

Τις αντιδράσεις του μεταφέρουν οι ιδιώτες οδοντίατροι του νομού Τρικάλων, ταυτόχρονα και του Δήμου Φαρκαδόνας, καθώς η πολιτεία δεν τους συμπεριέλαβε μαζί με τους υπολοίπους ιδιώτες συναδέλφους τους στην λίστα των εμβολιασμών. Μάλιστα για το συγκεκριμένο ζήτημα ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, κοινοποίησαν στους βουλευτές του νομού καθώς επίσης και στην 5η ΥΠΕ κείμενο διαμαρτυρίας μέσω του οποίου εκφράζουν την διαμαρτυρία τους, κάνοντας λόγω για απαξίωση.

Όπως αναφέρουν στο σχετικό κείμενο, τους τελευταίους μήνες από την έναρξη της πανδημίας έως και σήμερα, οι οδοντίατροι σηκώνουν το δικό τους βάρος, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, από τον κορονοϊό.

Οι ίδιοι δεν ζητούν να προπορευτούν έναντι των υπολοίπων συναδέλφων ιδιωτών ιατρών, αλλά τεθούν στην λίστα των ραντεβού, η πύλη των οποίων άνοιξε μόλις σήμερα.

Ζητούν άμεσες ενέργειες και αποκατάσταση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, επισημαίνοντας ότι οι όποιες αποφάσεις ελήφθησαν επί του θέματος χαρακτηρίζονται από προχειρότητα.