«ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΡΩΓΗ-ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»: Η περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας απέκτησε ένα σημαντικό φίλο

Την γνωρίσαμε στη διάρκεια των σεισμών του περασμένου Μαρτίου, όταν μέλη της κατέφτασαν στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας για να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Επισκέφτηκαν σχεδόν το σύνολο των σεισμόπληκτων κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας, εκεί όπου η ανάγκη για υποστήριξη και βοήθεια περίσσευε. Και πραγματικά προσέφεραν, όπως και στην κοινότητα των Γεωργανάδων, που βοήθησαν για να στηθεί η πρόχειρη εκκλησία μετά τις έντονες ζημιές που είχε υποστεί ο κεντρικός ενοριακός ναός του χωριού.

Ο λόγος της εισαγωγής για την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΡΩΓΗ-ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», στην οποία χρωστά πολλά η περιοχή μας, χάρη στην συμβολή της σε ώρες ανάγκης.

Αυτή τη φορά μέλη της εταιρίας επισκέφτηκαν εκ νέου την περιοχή μας και συγκεκριμένα την κοινότητα Κρήνης για να παραστούν στην εκδήλωση της 1η Γιορτής Παραδοσιακών Σπόρων και να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στους διοργανωτές. Ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους και τους επισκέπτες και να αποκομίσουν θετικά σχόλια για το έργο που παράγουν.

Στο σημαντικό έργο που παράγει η εταιρία και τα μέλη της στάθηκε η ηγουμένη της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Κισσάβου, μοναχή Θεοδέκτη. Η γερόντισσα μίλησε για την συμβολή της εταιρίας στην προστασία, στην υποστήριξη και την αλληλεγγύη απέναντι στα παιδιά που αποτελεί θεάρεστη πράξη και παράδειγμα προς μίμηση για τον καθένα μας.

Πλέον η περιοχή της Φαρκαδόνας απέκτησε ένα σημαντικό φίλο, που στέκεται δίπλα σε όλους τους πολίτες σε όλες τις στιγμές και τις εκφάνσεις της ζωής.