Νέα μέλη απέκτησαν οι Επιτροπές του Δήμου Φαρκαδόνας

Εκλέχτηκαν την Κυριακή τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την επόμενη διετία έως και την ολοκλήρωση της δημοτικής περιόδου

Με την ολοκλήρωση της εκλογής του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας το πρωί της Κυριακής ακολούθησε η εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» στην Οικονομική Επιτροπή εκλέγονται οι Βασίλης Κοκώνης, Δημήτριος Δημότσιος, Γιάννης Αναγνώστου και Τσιακάρας Βαγγέλης. Να σημειωθεί ότι ο κ. Αναγνώστου εκλέχτηκε μετά από κλήρωση καθώς ισοψήφησε με τον κ. Μεριβάκη. Οι δυο τέθηκαν σε κλήρωση όπου κληρώθηκε ο κ. Αναγνώστου. Στην εν λόγω επιτροπή θα μετέχει ο δήμαρχος Σπύρος Αγναντής, καθώς και δυο αντιδήμαρχοι που θα οριστούν από τον ίδιο.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέγονται οι: Ανδρέας Παπαγεωργίου, Χρήστος Μιχαλάκης, Δέσποινα Καπνουτζή-Σπήλιου, Αθανασία Γεωργίου-Χαλβατζά. Στην εν λόγω επιτροπή θα μετέχει ο δήμαρχος Σπύρος Αγναντής, καθώς και δυο αντιδήμαρχοι που θα οριστούν από τον ίδιο.