«ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε.Ε.»: Πλούσια γκάμα λιπαντικών και αναλώσιμων για τα αγροτικά μηχανήματα

Η εταιρία διαθέτει συμπληρωματικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τον αγρότη – παραγωγό σε θέματα ενημέρωσης και επιλογής του κατάλληλου προϊόντος από το εξειδικευμένο προσωπικό

Η συντήρηση των αγροτικών μηχανημάτων μιας και βρισκόμαστε σε περιόδους πλήρης εξέλιξης όλων των καλλιεργειών και της φροντίδας τους, οδηγούν τους αγρότες της περιοχής μας και του νομού στην εταιρία λιπαντικών και πρόσθετων αναλώσιμων ανταλλακτικών «ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε.Ε.».

Η εταιρία που χρόνια τώρα βρίσκεται κοντά στον αγρότη και στις ανάγκες του φιλοξενείται επί της οδού Παλαιοπύργου, στο συνοικισμό Λογγάκι Τρικάλων.

Στον αποθηκευτικό χώρο 400 τ.μ., υπάρχει πλήρες στοκ λιπαντικών, γράσων, μπαταριών οχημάτων, φίλτρων. Εκτός από τα προϊόντα η εταιρία «ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε.Ε.» διαθέτει συμπληρωματικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τον αγρότη – παραγωγό σε θέματα ενημέρωσης και επιλογής του κατάλληλου προϊόντος από το εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και πλούσια δώρα (φόρμες, γιλέκα, μπουφάν) που συνοδεύουν τις αγορές σας. Στόχος της είναι η δημιουργία μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με διάρκεια στο χρόνο.

Στον τομέα των ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ εκπροσωπεί αποκλειστικά για το νομό Τρικάλων την ελληνική εταιρεία λιπαντικών CYCLON – LPC (μέλος του ομίλου Motor Oil Hellas), που δραστηριοποιείται (από το 1981) ταυτόχρονα στη βιομηχανική παραγωγή βασικών λιπαντικών, στην παραγωγή και εμπορία συσκευασμένων λιπαντικών προϊόντων. Ειδικότερα, διαθέτει στην ελληνική αγορά δύο κορυφαία brand λιπαντικών: CYCLON, VALVOLINE.

Tα λιπαντικά με την επωνυμία CYCLON παράγονται στο σύγχρονο διυλιστήριο παραγωγής λιπαντικών προϊόντων στον Ασπρόπυργο Αττικής, ετήσιας δυναμικότητας 40.000 τόνων ορυκτελαίων. Η εταιρεία παράγει και συσκευάζει περίπου 200 διαφορετικούς τύπους λιπαντικών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη λίπανσης για κάθε τύπο οχήματος και μηχανήματος. Τα συνθετικά λιπαντικά CYCLON παράγονται με την τεχνολογίας TriboACT® (αποκλειστικά κατωχυρωμένη από την LPC ), που είναι το αποτέλεσμα 35 ετών εμπειρίας, ερευνών και εξέλιξης στα λιπαντικά επιτυγχάνοντας εξοικονόμιση καυσίμου, καθαρότερο κινητήρα και προστασία κατά της φθοράς.

Ιδιαίτερα για τον Έλληνα αγρότη η CYCLON διαθέτει την εξειδικευμένη σειρά λιπαντικών Αγροτικών Μηχανημάτων με την επωνυμία FARMA, που περιλαμβάνει προϊόντα κατηγορίας Super Tractor Oil Universal (STOU): Farma Fluid SAE 10W-30, Farma Prime SAE 20W-30, Farma SAE 15W-40, καθώς και προϊόντα κατηγορίας Universal Tractor Transmission Oil ( UTTO ): Farma Utto SAE 15W-40. Ακόμη διαθέτει προϊόντα, όπως λιπαντικά αυτομάτων κιβωτίων ταχυτήτων A.T.F., βαλβολίνες συνθετικής τεχνολογίας SAE 75W-90, ενισχυμένες βαλβολίνες GL-5, GL-4 SAE 80W-90, 85W-140, απλές βαλβολίνες GL-1 SAE 90, 80 για παλαιότερα μηχανήματα.

Επιπλέον η CYCLON διαθέτει δική της ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής διαφόρων τύπων γράσου από τα πλέον απλά, συμβατικά έως τα πιο εξελιγμένα συνθετικά.

Η LPC A.E είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος των διεθνούς φήμης, αμερικάνικων λιπαντικών Valvoline στην Ελλάδα. Η εταιρία Valvoline, η πρώτη εταιρεία λιπαντικών παγκοσμίως η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και παραγωγή λιπαντικών από το 1866, διαθέτει λιπαντικά κινητήρων για κάθε ανάγκη λίπανσης. Τα λιπαντικά VALVOLINE παράγονται στην Ολλανδία απ΄όπου εισάγονται αποκλειστικά από την LPC και διατίθονται στη ελληνική αγορά από τους συνεργάτες της.

Εκτός από τα λιπαντικά, η εταιρεία μας διαθέτει χρήσιμα συμπληρωματικά προϊόντα, όπως: φίλτρα των εταιρειών MANN, FIBA, Fleetguard, μπαταρίες BERGA και BANNER, AdBlue για σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες.