ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.Ε.: Προετοιμάζει τα οχήματά μας για το χειμώνα με αξιόπιστα είδη σε συμφέρουσες τιμές

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες ακόμη να είναι σχετικά καλές και να μην έχουμε γευτεί την παγωνιά του χειμώνα. Ωστόσο ο χειμώνας απέχει μια ανάσα και θα πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε και να συμβάλουμε στην προστασία της περιουσίας μας, μεταξύ των οποίων και των οχημάτων μας.

όπως σημειώνουν οι ειδικοί οι κρύες μέρες του χειμώνα μπορούν να ταλαιπωρήσουν το αυτοκίνητο μας. Φυσικά και μπορούμε να προνοήσουμε και να σιγουρευτούμε ότι το όχημα μας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τον χειμώνα.

Με γνώμονα την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία και την οικονομία η επιχείρηση λιπαντικών ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.Ε. διαθέτει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την προστασία και φροντίδα του οχήματος σας από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Παρακάτω θα βρείτε βασικές συμβουλές για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

  1. Ελέγξτε  &  συμπληρώστε  Αντιψυκτικό.

Το αντιψυκτικό/παραφλού εμποδίζει το πάγωμα του υγρού στο σύστημα ψύξης του κινητήρα σας. Ελέγχετε συχνά τη στάθμη του και συμπληρώνετε αναλόγως. 

Η CYCLON διαθέτει πλήρη γκάμα Αντιψυκτικών & Παραφλού G11, G12+ & G13+   που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο σύγχρόνων αλουμινένιων κυκλωμάτων ψύξης.

  • Ελέγξτε τους Υαλοκαθαριστήρες & αναπληρώστε το Υγρό Καθαρισμού

Σιγουρευτείτε ότι οι υαλοκαθαριστήρες σας είναι σε καλή κατάσταση χωρίς σκισίματα, καθώς και ότι καθαρίζουν το παρμπρίζ σας σωστά.                                                                   

Προμηθευτείτε επίσης Χειμερινό Υγρό Υαλ/ρων, με αντιπαγωτικό για τον καθαρισμό του παρμπρίζ.

  • ΧΙΟΝΟΑΛΥΣΙΔΕΣ

Η ψήφιση πρόσφατου Νόμου επιβάλλει την υποχρεωτική  λήψη αντιολισθητικών μέσων σε όλα τα Ι.Χ. και Φορτηγά, κατά τους μήνεςΟκτώβριο εως Απρίλιο.

Οι οδηγοί, θα πρέπει να έχουν στο πορτ μπαγκάζ τους αλυσίδες μεταλλικές ή υφασμάτινες. Στην επιχείρηση μας θα βρείτε πλήρη γκάμααλυσίδων μεγάλης αντοχής σε προσιτές τιμές  για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

  • Ελέγξτε τη Μπαταρία σας

Η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την μπαταρία του αυτοκινήτου σας αυξάνεται με το κρύο.

Επιλέξτε επώνυμες αξιόπιστες μπαταρίεςόπωςBERGA καιBANNER που ανταποκρίνονται και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

  • ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ  ΠΡΟΣΘΕΤΟ  ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Αυξάνει την ρευστότητα του Diesel -κίνησης και θέρμανσης-  εμποδίζοντας το πάγωμα που καθιστά το Diesel παχύρευστο με αποτέλεσμα να βουλώνουν τα φίλτρα και το κύκλωμα καυσίμου. Απλό στη χρήση και οικονομικό.

Eίναι κατάλληλο και για δεξαμενές πετρελαίου.

  • ΚΗΡΟΖΙΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ  / ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για την χρήση σε σόμπες, καθότι είναι αόσμη και η καύση της δεν προκαλεί αναθυμιάσεις. Διατίθεται σε συκευασία 4 λίτρων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.