Μουσικές συναντήσεις για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας

Διαδυκτυακή επαφή με γνωστούς καλλιτέχνες και συγκεκριμένα τους Γεράσιμο, Θέμη Καραμουρατίδη και την Νατάσσα Μποφίλιου την Πέμπτη 14 Απριλίου

Μια μοναδική ευκαιρία θα έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του γενικού λυκείου Φαρκαδόνας να συνομιλήσουν και να καταθέσουν τις απορίες τους σε δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Στο πλαίσιο μιας σειράς διαδικτυακών συναντήσεων, η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη άνοιξη με τον συγγραφέα κ. Φίλιππο Δρακονταειδή, η φετινή Β ‘Λυκείου συνεχίζει δυναμικά, προσκαλώντας τους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, τον στιχουργό κ. Γεράσιμο Ευαγγελάτο, τον συνθέτη κ. Θέμη Καραμουρατίδη και την κα Νατάσσα Μποφίλιου.

Στο πλαίσιο μιας σειράς διαδικτυακών συναντήσεων, η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη άνοιξη με τον συγγραφέα κ. Φίλιππο Δρακονταειδή, η φετινή Β ‘Λυκείου συνεχίζει δυναμικά, προσκαλώντας τους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, τον στιχουργό κύριο Γεράσιμο Ευαγγελάτο, τον συνθέτη κ. Θέμη Καραμουρατίδη και την κα Νατάσσα Μποφίλιου. Η άμεση θετική ανταπόκριση τους αποτέλεσε ιδιαίτερη χαρά για όλους και πλέον είναι έτοιμοι να τους υποδεχτούν.

Στις 14 Απριλίου στις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή συζήτηση των μαθητών με τους καλλιτέχνες, με ερωτήματα τα οποία διατυπώθηκαν από τους συμμετέχοντες. Το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας ανυπομονεί για αυτή την συνάντηση. 

Αν κάποιος επιθυμεί να παραβρεθεί να επικοινωνήσει με την κα Κούμπου Παρασκευή (6970960306).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.