Μοντέρνες προτάσεις στα συστήματα σκίασης

Νέο κατάστημα στη Φαρκαδόνα με ιδιοκτήτη τον Χρήστο Κιόρρη, υπεύθυνο ειδικό στην τοποθέτηση τεντών παντός τύπου, τη συντήρηση και την επισκευή.

Μοντέρνες προτάσεις που θα ομορφύνουν κάθε γωνιά του σπιτιού και της επιχείρησής σας, ποιότητα, εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία και το σημαντικότερο φιλικές και προσιτές τιμές προς κάθε ενδιαφερόμενο έρχεται να προσφέρει η επιχείρηση συστημάτων σκίασης και τεντών του Χρήστου Κιόρρη στη Φαρκαδόνα.

Ο τεχνικός, πριν από λίγο καιρό εγκαινίασε τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης του στο κέντρο της Φαρκαδόνας, προσφέροντας άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα, αλλά συμβάλλοντας και στην τοποθέτηση των συστημάτων σκίασης στο σπίτι και σε κάθε δικό μας προσωπικό χώρο, επαγγελματικό αλλά και εξοχικό.

Η επιχείρηση του Χρήστου Κιόρρη, λειτουργεί στην καρδιά της Φαρκαδόνας επί της οδού Καραϊσκάκη και είναι έτοιμη να προσφέρει ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Ο τεχνικός αναλαμβάνει την τοποθέτηση τεντών και συστημάτων σκίασης, ενώ πέραν των άλλων φροντίζει για τον καθαρισμό των υπαρχόντων συστημάτων και την αποκατάσταση ζημιών που προήλθαν από φυσικά φαινόμενα και πολυκαιρία.

Κάντε την καταλληλότερη επιλογή τέντας για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Διαλέξτε με βάση την αισθητική αλλά και τον προϋπολογισμό σας.

Υπεύθυνος Καταστήματος Χρήστος Κιόρρης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973843612