Μοναδική εμπειρία για τα Μέλη του ΚΑΠΗ Φανερωμένης η εκδρομή στην Παναγία Σουμελά

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η εκδρομή που διοργάνωσε το ΚΑΠΗ της Φανερωμένης

Στο Όρος Βέρμιο ανηφόρησαν μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ που συμμετείχαν στην προσκυνηματική εκδρομή στην Παναγία Σουμελά. Η εκδρομή άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη Μονή της Παναγίας Σουμελά, να προσκυνήσουν την Θαυματουργό Εικόνα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το μοναδικό φυσικό τοπίο.

Μετά από την ξενάγηση στο θρησκευτικό χώρο, οι εκδρομείς περιηγήθηκαν σε πόλεις της Μακεδονίας και λίγο αργότερα, πριν λάβουν το δρόμο της επιστροφής, επισκέφτηκαν τον Πλαταμώνα για χαλάρωση απολαμβάνοντας παράλληλα τον καφέ τους.

Οι συνθήκες όμως αναγκάζουν το ΚΑΠΗ σε μία ανάπαυλα των συναντήσεων και των εκδηλώσεων και λόγω των θερινών διακοπών προγραμματίστηκε την περασμένη Κυριακή το βράδυ αποχαιρετιστήρια συνάντηση την Κυριακή στην ταβέρνα του Κοσμά, στη Φανερωμένη, που φρόντισε με πολύ μεράκι ενα νόστιμο πιάτο που συνοδεύτηκε με ποτό,προσφορά του ΚΑΠΗ στα μέλη του.

Με καλή διάθεση η ”μεγάλη παρέα” πέρασε μια όμορφη βραδυά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο με αναμενόμενο γεμάτο πρόγραμμα συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Οι εκπρόσωποι του ΚΑΠΗ Φανερωμένης εύχονται στα Μέλη και σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.