Μοναδικές επιλογές και προτάσεις από το Κρεοπωλείο Φάρμα Μπούσιος για την Πρωτοχρονιά

Στο κλείσιμο της χρονιάς, στο αυριανό ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το κρεοπωλείο της Φάρμας Μπούσιου, έρχεται να μας προτείνει και να μας προμηθεύσει ασυναγώνιστης ποιότητας προϊόντα

Απολαύσαμε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με εκλεκτά προϊόντα από το κρεοπωλείο της Φάρμας Μπούσιου που εδρεύει στην Φαρκαδόνα. κι όσο οι γιορτές συνεχίζονται το κρεοπωλείο είναι εδώ για να μας προσφέρει μοναδικά προϊόντα, που διακρίνονται για την φρεσκάδα και την νοστιμιά τους.

Και πως άλλωστε όταν τα περισσότερα σφάγια εκτρέφονται στην Φάρμα της οικογένειας, που φιλοξενείται στο Ζάρκο και στις καταπράσινες οροσειρές και πεδιάδες της κοινότητας.

Στο κλείσιμο της χρονιάς, στο αυριανό ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το κρεοπωλείο της Φάρμας Μπούσιου, έρχεται να μας προτείνει και να μας προμηθεύσει ασυναγώνιστης ποιότητας προϊόντα. Χοιρινά, βοδινά, αμνοερίφια, τα οποία θα φτάσουν στο τραπέζι μας και θα μας αφήσουν τις καλύτερες των γεύσεων.

Εσείς δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε το κρεοπωλείο και να προμηθευτείτε τα προϊόντα του και να λάβετε τις απαραίτητες συμβουλές για το μαγείρεμα τους.

Με αφορμή την νέα χρονιά οι υπεύθυνοι του καταστήματος εύχονται στην πελατεία τους και σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!!