Συμμετείχαν στη  διοργάνωση αγώνων  μπάσκετ του Δήμου Τρικκαίων προωθώντας το μήνυμα κατά του καπνίσματος και της διάδοσης του Αθλητισμού

Ναι στον αθλητισμό, ναι στον υγιεινό τρόπο ζωής, όχι στο κάπνισμα το οποίο ευθύνεται για πολλές παθήσεις και ασθένειες ήταν το μήνυμα που μετέφεραν ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές που συμμετείχαν στο 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στην εν λόγω διοργάνωση συμμετέχουν 10 ομάδες μεταφέροντας το μήνυμα κατά του καπνίσματος, συμπράττοντας ταυτόχρονα στην εκστρατεία ενημέρωσης που συνεχώς διευρύνεται.

Το πρωτάθλημα έχει την πλήρη ονομασία «1ο πρωτάθλημα μπάσκετ Εργαζομένων Ανέργων Παλαιμάχων» ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και θα συνεχιστεί μέχρι την ολοκλήρωση 20 αγωνιστικών.

Μεταξύ των 10 ομάδων υπήρξε και τοπική συμμετοχή καθώς αγωνίστηκε η ομάδα των Αγροτοκτηνοτρόφων Φαρκαδόνας.

Οι ερασιτέχνες αθλητές κληρώθηκαν και αγωνίστηκαν με την ομάδα των Μηχανικών και για την ιστορία το ματς έληξε 40-36 υπέρ των Μηχανικών.

Η τοπική ομάδα αγωνίστηκε επάξια μεταφέροντας κι εκείνη με τη σειρά της μηνύματα ζωής.

Στην  διοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων που πραγματικά πρέπει και οφείλεται να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από τους υπόλοιπους Δήμους του νομού, συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, μηχανικοί, τραπεζικοί και εθελοντές.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο χθεσινός αγώνας ήταν ο πρώτος στην ιστορία για ομάδα από το δήμο Φαρκαδόνας.

Οι παίκτες της Φαρκαδόνας ευχαριστούν θερμά το ιατρό κ. Κώστα Αλεξίου χειρουργό ορθοπεδικό για την ανιδιοτελή ιατρική υποστήριξη που παρείχε στη ομάδα καθώς το δήμο Τρικκαίων για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση.