Μιχάλης Μπαγιώτης: «Θλιβόμαστε που το φετινό Πάσχα δεν θα ανταμώσουμε με αγαπημένα πρόσωπα

Τις ευχές σε όλους τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας και περισσότερο σε εκείνους που βρίσκονται στο εξωτερικό και σε άλλα αστικά κέντρα της χώρας μας, μεταφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μιχάλης Μπαγιώτης

Τις ευχές σ’ όλους τους δημότες Φαρκαδόνας που θα γιορτάσουν το Πάσχα εντός των τειχών, αλλά και σ’ εκείνους που δεν κατάφεραν να έρθουν στα χωριά μας και θα βιώσουν το Πάσχα μακριά μας, είτε σε κάποια χώρα του εξωτερικού, είτε σε κάποιο άλλο σημείο της Ελλάδας, μεταφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Φαρκαόνας «Νέο Ξεκίνημα» κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Στο γιορτινό μήνυμα ο κ. Μπαγιώτης επικεντρώνει την προσοχή σε αυτούς τους ανθρώπους ευχόμενος Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

«Εύχομαι αυτό το Πάσχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει λύτρωση στις ψυχές όλων μας. Πραγματικά όλοι μας πονάμε, βλέποντας τις εκκλησίες κλειστές και έρημες. Θλιβόμαστε που το φετινό Πάσχα δεν θα σμίξουμε με τα δικά μας, αγαπημένα πρόσωπα. Η σκέψη όλων μας, το φετινό Πάσχα περιπλανιέται στους συνδημότες μας που βρίσκονται στην Γερμανία, στην Ολλανδία, όπως και σ’ άλλες χώρες του εξωτερικού. Η σκέψη όλων μας περιστρέφεται στους συνδημότες μας που βρίσκονται στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας και δεν μπορούν να είναι κοντά μας, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Σ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους, όπως επίσης και σ’ όλους τους δημότες μας που βρίσκονται στα χωριά μας σήμερα, εύχομαι από καρδιάς Καλό Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις προσευχές μας, προκειμένου ο Αναστάς Χριστός να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση με όσο το δυνατό λιγότερες συνέπειες και να ανταμώσουμε όλοι μαζί άμεσα.».

KRINI LIVE