Μιχάλης Μπαγιώτης: Στο επίκεντρο οι ανάγκες του τόπου μας και οι πολίτες του

Αν και ο Μιχάλης Μπαγιώτης δεν κρατά τα ηνία του Δήμου Φαρκαδόνας, το ενδιαφέρον του για την ευρύτερη περιοχή είναι έντονο και φαίνεται ξεκάθαρα από τις κινήσεις, τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει. Οι επισκέψεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων είναι τακτές και στοχεύουν στην προώθηση των αιτημάτων για την υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων στην περιοχή που θα δώσουν άλλη ώθηση και σαφώς θα λύσουν προβλήματα που παρατηρούνται σήμερα.

Κι αυτό έπραξε για μια ακόμη φορά ο Μιχάλης Μπαγιώτης, επισκεπτόμενος την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Σύμφωνα με την «Krini Live» ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τον διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, κ. Γιώργο Καρανάσιο, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα που απασχολούν την περιοχή, ζητώντας την συνδρομή της ΠΕΤ.

Φυσικά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης στηρίζουν απόλυτα την περιοχή μας. Ας μην ξεχνούμε τα δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα που εκτελέστηκαν στην περιοχή μας, λύνοντας προβλήματα στην περιοχή. Φυσικά πολλά απ’ αυτά τα έργα αποτελέσαν και προτάσεις του κ. Μπαγιώτη, ο οποίος καταγράφει τις ανάγκες κατά τις επισκέψεις του σε κοινότητες της περιοχής μας και τις μεταφέρει αρμοδίως.

Αθόρυβα και αποτελεσματικά και με έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή και τους κατοίκους καθώς εδώ ζει, εδώ δραστηριοποιείται, ο Μιχάλης Μπαγιώτης δεν μένει στα λόγια, αλλά αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, βάζει το δικό του λιθαράκι με πράξεις, για την ευημερία του τόπου και των πολιτών μας.