Μιχάλης Μπαγιώτης: Καλή ακαδημαϊκή πλέον πορεία και πρόοδο στους νέους μας φοιτητές

Ο κ. Μπαγιώτης μετά την ανάρτηση των βάσεων και των τελικών αποτελεσμάτων της εισαγωγής σε σχολές και τμήματα της χώρας, υποψηφίων όλου του Δήμου, απευθύνει τις ευχές του σε όλους τους νεοεισαχθέντες του Δήμου Φαρκαδόνας

Στο μέλλον του τόπου, στην νεολαία του Δήμου μας, που από χθες το απόγευμα απολαμβάνει τους καρπούς των μεγάλων προσπαθειών και της επιτυχίας για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αναφέρεται ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ο κ. Μπαγιώτης μετά την ανάρτηση των βάσεων και των τελικών αποτελεσμάτων της εισαγωγής σε σχολές και τμήματα της χώρας, υποψηφίων όλου του Δήμου, απευθύνει τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή πλέον πορεία και πρόοδο.

«Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Οι προσπάθειες που έκαναν δικαιώθηκαν!

Θέλω επίσης να πω στους μαθητές που δεν κατάφεραν να πετύχουν, ότι: «μία πρόσκαιρη αποτυχία, δεν σφραγίζει τη ζωή μας. Μην απογοητεύεστε. Αντιθέτως, συνεχίστε την προσπάθειά σας. Η ζωή μόλις αρχίζει. Είναι απολύτως βέβαιο ότι το μέλλον σας επιφυλάσσει πολλές ακόμη ευκαιρίες.

Εύχομαι υγεία σε όλους!!! Καλή φοιτητική ζωή.», αναφέρει μεταξύ των άλλων ο Μιχάλης Μπαγιώτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.