Μιχάλης Μπαγιώτης: «Η Γέννηση του Θεανθρώπου και η νέα χρονιά να δυναμώσουν της φλόγα της ελπίδας»

Τις ευχές προς τους δημότες, τους ετεροδημότες και τους συντοπίτες μας που ζουν στο εξωτερικό μεταφέρει ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Τις ευχές προς τους δημότες όλου του Δήμου Φαρκαδόνας, τους ετεροδημοτών και το σημαντικότερο τους ανθρώπους που έλκουν την καταγωγή τους από χωριά του Δήμου μας, αλλά διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα μεταφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης.

«Οι φετινές γιορτές του Δωδεκαημέρου, των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, θα είναι τόσο διαφορετικές, καθώς θα τις ζήσουμε απομονωμένα, μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται είτε στο εσωτερικό της χώρας, είτε εξωτερικό. Η καρδιά μας ωστόσο βρίσκεται μαζί τους, ευχόμενη γρήγορα να ανταμώσουμε και να γιορτάσουμε μαζί όπως παλιά.

Από καρδιάς εύχομαι σε όλους τους συνδημότες μας, είτε βρίσκονται εντός συνόρων, είτε εκτός συνόρων λόγω εργασίας, αυτά τα Χριστούγεννα, πολύ περισσότερο ο νέος χρόνος να αναστήσουν το χαμένο μας χαμόγελο λόγω πανδημίας. Να θερμάνουν τις παγωμένες από το άγχος και το φόβο καρδιές μας και να χαρίσουν υγεία και ζωή σε όλους μας.

Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να δυναμώσει η φλόγα της αλληλεγγύης και της υποστήριξης, καθώς ο καθένας βιώνει ξεχωριστά μικρά και μεγάλα προβλήματα που επέφερε και επιφέρει στο πέρασμά της η πανδημία. Αυτή η υποστήριξη, η αλληλεγγύη, η δοτικότητα απέναντι στο συνάνθρωπο, ας φωτίσει το μονοπάτι για μια νέα χρονιά που θα απομακρύνει πόνο και θλίψη που σκόρπισε σε όλο το κόσμο το 2020, και θα φέρει υγεία, ελπίδα, δημιουργία και παν από όλα θάρρος και υπομονή», δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.