«Μεταξύ σοβαρού και αστείου» το νέο cd του Αποστόλη Σακκά

Νέο cd με 10 λαϊκά τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του συντοπίτη Φαρκαδόνιου μουσικού Αποστόλη Σακκά

Έντονο λαϊκό στοιχείο…τραγούδια που σε κάνουν να φέρεις στο μυαλό σου στιγμές που ίσως κάπου, κάπως κάποτε έζησες…τραγούδια που έρχονται να μείνουν και να μας κάνουν παρέα στις μεγαλύτερες μοναξιές και στις μικρές και μεγάλες παρέες…

Τραγούδια που γράφτηκαν «Μεταξύ σοβαρού και αστείου» και ερμηνεύονται από το Φαρκαδόνιο, ταλαντούχο καλλιτέχνη Αποστόλη Σακκά, αλλά και από γνωστούς ερμηνευτές – δημιουργούς Μάκη Σεβίλογλου, Χριστίνα Μιχαλάκη, Λίνα Νούτσου Φανή Μπαρμπή.

«Μεταξύ σοβαρού και αστείου» τιτλοφορείται το νέο cd του μουσικού Αποστόλη Σακκά που κυκλοφορεί από τον «Μετρονόμο».

«Μεταξύ σοβαρού και αστείου» ο τίτλος του νέου cd  που πέραν των ψυχικών συναισθημάτων που θα προκαλέσει, ίσως δημιουργήσει και προβληματισμό. Προβληματισμό για το τι είναι αστείο, τι σοβαρό και τι συνδέει αυτές τις έννοιες μεταξύ τους. Ποια πράγματα να πάρεις  σοβαρά και ποια στο παίξε γέλασε; Μεταξύ σοβαρού κι αστείου λέγονται καμιά φορά οι πιο μεγάλες αλήθειες, μεταξύ σοβαρού κι αστείου  πηγαινοέρχεται η ζωή μας και κάπως έτσι και οι γκριμάτσες μας.

Ο καταγόμενος από τη Φαρκαδόνα μουσικός, συνέθεσε τα 10 λαϊκά  τραγούδια του cd γράφοντας παράλληλα τους στίχους σε τέσσερα από αυτά, ενώ στα υπόλοιπα  τους στίχους, έγραψε η Μαρία Μουτσάκη.

Τα τραγούδια αυτά, που έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι το λαϊκό τραγούδι δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση, ερμηνεύουν οι  Μάκης Σεβίλογλου, Χριστίνα Μιχαλάκη, Λίνα Νούτσου Φανή Μπαρμπή, και ο ίδιος ο Αποστόλης Σακκάς.

Παίζουν οι μουσικοί, Δήμητρα Καλλιάρα, κανονάκι, Γιάννης Σούλτης, βιολί, Σπύρος Καβαλλιεράτος, κλασική – ακουστική κιθάρα, Χρήστος Κιτσόπουλος, φλογέρα, Στέφανος Γεωργίου, βιολί, Κώστας Αρσένης, κοντραμπάσο, Γιώργος Μίγκας, πιάνο – keyboards, Σωτήρης Ντόντος, ακουστική κιθάρα, Αποστόλης Σακκάς , μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, ούτι.

Ενορχήστρωση Γιώργος Μίγκας. Τα σκίτσα που κοσμούν την έκδοση είναι του Κουρσό (Αποστόλης Κουρσοβίτης).