Μετά από μια μικρή ανάπαυλα ρίχνεται στη μάχη της δημαρχίας η Ελένη Χαλβατζά

Η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας συμμετείχε στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στην έδρα του Δήμου και πλέον ετοιμάζεται για την τελική ευθεία των εκλογών

Μικρή αποτοξίνωση από τις προεκλογικές περιοδείες πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση», Ελένη Χαλβατζά.

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE»η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας το απόγευμα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας δεν έθεσε στο πρόγραμμά της κάποια επίσκεψη σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας. Αποφάσισε να επισκεφτεί το εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου Φαρκαδόνας στη θέση Ρουμάνι, μεταξύ Φαρκαδόνας και Κεραμιδίου. Ένα σημείο το οποίο έφερε στην μνήμη της αναμνήσεις του παρελθόντος, εποχές που επισκεπτόταν με την μητέρα και τον πατέρα της, όπως και με τα αδέλφια της, το Ναό, για να παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στο πανηγύρι του χωριού. Φυσικά η ίδια κατά την επίσκεψη της εκεί είχε την ευκαιρία να θαυμάσει την ομορφιά της φύσης, τον Πηνειό ποταμό, και να δεχτεί τις προτάσεις απλών πολιτών για την αξιοποίηση της περιοχής, αναπτύσσοντας δράσεις, περιβαλλοντικές, αλλά και τουριστικού χαρακτήρα μέσω εναλλακτικών μορφών και μοντέλων που θα φέρουν επισκέπτες στην περιοχή.

Το βράδυ η κα Χαλβατζά συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στην πλατεία της Φαρκαδόνας, πλαισιωμένη από υποψηφίους και φίλους της, που την καλωσόρισαν ευχόμενοι καλή επιτυχία και σύντομα δήμαρχος Φαρκαδόνας για να φέρει άλλο αέρα, δημιουργίας, ανάπτυξης και ευημερίας στο τόπο.