Μεγάλες επιτυχίες του ΣΟΑΤ σε πανελλήνια διοργάνωση στη Χαλκιδική

Ικανοποίηση προκάλεσαν οι επιτυχίες των αθλητών του ΣΟΑΤ Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κασσης». Το Κύπελλο διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 19-20 Νοεμβρίου με τους αθλητές του ΣΟΑΤ να κατακτούν 5 Χρυσά Μετάλλια κι 1 Αργυρό.

Στην αθλητική διοργάνωση συμμετείχαν 10 αθλητές με τις επιδόσεις των περισσοτέρων να είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

Συγκεκριμένα Χρυσά Μετάλλια αποκόμισαν οι: Μαρια Τζέλη-Γυναικών, Γιωργος Βαργιάμης-Ανδρών, Κλεονικη Γούλα-Νεανίδων, Μαρία Τζέλη-Νεανιδων, Ρούτσι Αλέξανδρος.
Αργυρό Μετάλλιο έλαβε ο Χρηστος Καμπαγιάννης-Παίδων.

Συμμετείχαν χωρίς διάκριση αλλά με καλή απόδοση οι: Στέφανος Κρομμύδας, Σόλων Μανασής, Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, Βαγγέλης Καραμήτρος, Δημήτρης Μπαρμπούτης.

Το γεγονός χαροποίησε τα στελέχη του ΣΟΑΤ μιας και οι αθλητές ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Δεν συμμετείχε η Ολυμπιονίκης Φανή Τζελη λόγω ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συμμετέχει στο Διεθνές G2 Τουρνουά στο Παρίσι ενώ η Πρωταθλήτρια Ελλάδας, Εύα Παϊταρίδου θα επανέλθει στις αγωνιστικές επάλξεις το νέο έτος.
Πολύ τιμητικές βραβεύσεις στη διάρκεια του Πανελλήνιου κυπέλλου για την Φανή Τζέλη όσο και για τον προπονητή του Συλλόγου από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Χρήστο Παραλή.

Ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης μετά τις επιτυχίες δήλωσε:

«Για μια ακόμη φορά οι αθλητές μας καταφέρανε να αποδείξουν ότι είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα. 

Εργαζόμαστε σκληρά, μεθοδικά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η προπόνηση μας έχει στόχο να βελτιωνόμαστε συνεχώς γι’ αυτό έχει ένταση, πάθος και πολύ κούραση. Δεν είναι τυχαία η διαδρομή τόσα χρόνια.
Μέσα από τις τάξεις του έχει ανδρωθεί μεγάλος αριθμός παιδιών απ’ όλο τον Νομό, έχουν γυμναστεί σωστά ατσαλώνοντας την υγεία τους στην τόσο σημαντική παιδική και εφηβική ηλικία και έχουν διδαχθεί μέσα από τη φιλοσοφία του ταεκβοντό αξίες και σωστή συμπεριφορά.
Το ΔΣ του Συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο του ΣΟΑΤ συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται να συνεχίσουν την πορεία που έχουν χαράξει οι μεγαλύτεροι αθλητές με τις σπουδαίες διακρίσεις. Στο σύλλογο διαβλέπουμε για αρκετά παιδιά εξαιρετική αθλητική πορεία και ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και συνεργασία τους.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.