Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει το πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Πετρωτό

Κάτοικοι ζητούν από το Δήμο να περισυλλέξει τα αδέσποτα, να τα εμβολιάσει και να τα στειρώσει προκειμένου και τα ίδια να προστατευτούν αλλά και να αποφευχθούν επιθέσεις στους πολίτες

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο της εμφάνισης αδέσποτων στην κοινότητα Πετρωτού. Όπως σημειώνουν στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» κάτοικοι του χωριού, το φαινόμενο λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι κάποιου τραυματισμού από επιθέσεις των αδέσποτων αλλά και ατυχήματος καθώς αυτά επιτίθενται σε διερχόμενους δικυκλιστές.

Αν και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχει σημειωθεί κάποιο ατύχημα, οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα από το Δήμο Φαρκαδόνας, σύντομα θα συμβεί. Κι αυτό γιατί πλέον με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών υπάρχει κίνηση στο χωριό από παιδιά που απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με τα ποδήλατα, αλλά και από δικυκλιστές που κυκλοφορούν στο χωριό και πέριξ αυτού για τις εργασίες στα αγροκτήματα.

Κάτοικοι αλλά και εκπρόσωποι της κοινότητας καλούν το Δήμο να λάβει άμεσα μέτρα, να περισυλλέξει τα αδέσποτα, να τα εμβολιάσει και να τα στειρώσει προκειμένου κι εκείνα να μην είναι εκτεθειμένα σε κινδύνους αλλά πολύ περισσότερο να προστατευτούν οι κάτοικοι του χωριού.

Φωτό αρχείου