Με τον διοικητή του ΓΝΤ συναντήθηκε ο Σάκης Παπαδόπουλος

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον διοικητή για την επικρατούσα κατάσταση στο νοσοκομείο Τρικάλων αλλά και για σειρά άλλων θεμάτων που σχετίζονται με τον κορονοϊό

Θέματα που άπτονται με την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και των Κέντρων Υγείας του νομού, όπως φυσικά και τις εξελίξεις του κορονοϊού, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος και ο διοικητής του ΓΝΤ κ. Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος συνάντησε τον κ. Γρηγορίου στο ΓΝΤ στο πλαίσιο των επαφών που ανέπτυξε προχθές Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

O κ. Γρηγορίου ενημέρωσε αναλυτικά τον βουλευτή για τη σημερινή κατάσταση στο ΓΝΤ, την προετοιμασία για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού, τις συνολικές ανάγκες του Νοσοκομείου σε λειτουργούς του ΕΣΥ, εξοπλισμό, υγειονομικό υλικό, πιστώσεις, τις 17 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού και τραυματιοφορέων που έγιναν μέχρι σήμερα, τη μέχρι τώρα αδυναμία προσλήψεων γιατρών, την εξέλιξη για την κρίση της θέσης Διευθυντού της Πνευμονολογικής Κλινικής, τα προβλήματα του ΤΕΠ, της MEΘ, των Παθολογικών Κλινικών, της Παιδιατρικής, της Πνευμονολογικής, των Εργαστηρίων, των άλλων Κλινικών και Τμημάτων του Νοσοκομείου, την επάρκεια σε ατομικά μέσα προστασίας, τις σημαντικές δωρεές που έγιναν μέχρι σήμερα, περιλαμβανομένων και 6 νέων κλινών ΜΕΘ, την προετοιμασία προτάσεων για τον νέο Οργανισμό του Νοσοκομείου, την αναγκαιότητα για μόνιμες προσλήψεις και τις προτεραιότητες.

Συμφωνήθηκε να είναι διαρκής η συνεργασία για την προώθηση λύσεων σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα που θα δίνουν τη δυνατότητα στο Νοσοκομείο Τρικάλων να ανταποκριθεί στη μάχη με την πανδημία, στις ανάγκες χρονίως πασχόντων και επειγόντων περιστατικών, στα πολύτιμα καθήκοντά του.

KRINI LIVE