Με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, συναντήθηκε ο Χρήστος Σιμορέλης, τέως βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Η συνάντηση έγινε σε ένα άκρως φιλικό κλίμα, με τις δυο πλευρές να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα και ζητήματα που άπτονται του νομού.

Από μέρους του ο τέως βουλευτής ζήτησε από τον αντιπεριφερειάρχη να ενημερωθεί για τα τρέχοντα έργα της Περιφέρειας, τόσο εκείνα που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη ή ολοκληρώθηκαν, όσο και για εκείνα που καθυστερούν και για τους λόγους που παρατηρούνται καθυστερήσεις.

Ενδεικτικά ο κ. Σιμορέλης αναφέρθηκε στα έργα της υπόγειας ύδρευσης, στο Φράγμα Μεσοχώρας, στο φράγμα Νεοχωρίτη, στο φράγμα Πύλης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύλης, στη φωταγώγηση του περιφερειακού δικτύου Τρικάλων Πύλης, στα έργα της κεντρικής πλατείας της πόλης και πολλά άλλα.

«Ο τόπος μου δεν είναι για μένα μονάχα πολιτικό ορμητήριο για τις πολιτικές μου ανησυχίες και δράσεις αλλά και κομμάτι της καρδιάς μου. Ζω μέσα σε αυτόν και κάθε κίνηση που τον προωθεί και τον αναβαθμίζει με βρίσκει και θα με βρίσκει αρωγό σε όποιο μετερίζι κι αν ανήκω. Τα Τρίκαλα αξίζουν τα καλύτερα.», ανέφερε λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Χρίστος Σιμορέλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *