Με θρησκευτικό, ψυχαγωγικό χαρακτήρα και πλήθος κόσμου το πανηγύρι του Γριζάνου

Επέστρεψε δυναμικά το πανηγύρι και διασκέδασε εκατοντάδες κόσμου που έσπευσαν να εκκλησιαστούν στην Αγία Τριάδα και στη συνέχεια να ψυχαγωγηθούν στην κεντρική πλατεία της κοινότητας

Δυο χρόνια μετά την πανδημία του κορονοϊού το ξακουστό πανηγύρι του Γριζάνου επέστρεψε δυναμικά και διασκέδασε εκατοντάδες κόσμου που έσπευσαν να εκκλησιαστούν στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια να ψυχαγωγηθούν στην κεντρική πλατεία της κοινότητας.

Όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «Krini Live», ο φακός της οποίας υπήρξε παρών στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, η έναρξη έγινε το απόγευμα της Κυριακής της Πεντηκοστής με την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού. Πλήθος κόσμου από νωρίς το απόγευμα έσπευσε στην εκκλησία για να παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και στην συνέχεια να μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία για να συμμετάσχει στο καλοκαιρινό πανηγύρι της κοινότητας. Ένα πανηγύρι που χρόνια τώρα κεντρίζει την προσοχή εκατοντάδες κόσμου, από το Γριζάνο και τα γύρο χωριά των δημοτικών ενοτήτων Φαρκαδόνας και Οιχαλίας.

Μετά το πέρας τοω θρησκευτικών εκδηλώσεων και στον αύλριο χώρο της Αγίας Τριάδας πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση των παιδικών χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου τα οποία υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Δημουλά παρουσίαν χορούς από διάφορες περιοχές της χώρας μας, αποσπώντας ένα δυνατό χειροκρότητα από τον κόσμο.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο γενικός διευθυντής της ΠΕΤ κ. Γιώργος Καρανάσιος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης,ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Κοκκινίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Στεργίου Μπότη, Δημήτρης Δημότσιος, Ντίνα Χατζή και Γιάννης Μέμηλας, η πρόεδρος του Γριζάνου, Ευανθία Κακαδιάρη, ο πρόεδρος του Κεραμιδίου κ. Βασίλης Θεοδώρου κ.α.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν ανήμερα του Αγίου Πνεύματος με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.