Με ταχείς ρυθμούς οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

Διενεργούνται κατ’ οίκον εμβολιασμοί αλλά και εμβολιασμοί εντός της νοσηλευτικής μονάδας

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται υπό την αιγίδα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και από το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας οι κατ΄ οίκον εμβολιασμοί.

Γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται επί ποδός και επισκέπτονται οικίες στην ακτίνα δράσης τους, στις οποίες ζουν άνθρωποι με προβλήματα υγείας κυρίως κινητικά, τα οποία δεν τους αφήνουν περιθώρια μετακίνησης και τους εμβολιάζουν, προστατεύοντας από τον κορονοϊό.

Ωστόσο γιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας δεν μένουν μόνο στους κατ΄οίκον εμβολιασμούς. Συνεχίζουν τους εμβολιασμούς ενηλίκων και εφήβων από 12 ετών και άνω με τα εμβόλια Astrazeneca και Pfizer, εντός των εγκαταστάσεων τους Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας.

Η Υπεύθυνη Συντονίστρια Διευθύντρια Επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας κα Βιολέτα Ροκά ευχαριστεί θερμά το Δήμο Φαρκαδόνας, το Δήμαρχο κ. Αγναντή Σπύρο και το προσωπικό της υπηρεσίας “Βοήθεια στο σπίτι” για την άψογη συνεργασία στους εμβολιασμούς κατ΄οίκον που πραγματοποιούνται την τελευταία εβδομάδα στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Κυρίως ευχαριστεί τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη και τον υποδιοικητή κ. Ηλία Τσιαούση για της αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία για την υλοποίηση του προγράμματος των κατ’ οίκον εμβολιασμών αλλά και την άψογη λειτουργία του εμβολιαστικού Κέντρου του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, όπου συνεχίζονται οι εμβολιασμοί ενηλίκων και εφήβων από 12 ετών και άνω με τα εμβόλια Astrazeneca και Pfizer.

Οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον συνεχίζονται, μπορούν να το δηλώνουν όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν μπορούν να μετακινηθούν στο τηλέφωνο 24333-50200 του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας.