Με τα χρώματα του Απόλλων Λάρισας ντύθηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ζάρκου

Παίκτες και διοίκηση της ομάδας επισκέφτηκαν το Ζάρκο προσφέροντας στους σεισμοπαθείς μαθητές μπάλες ποδοσφαίρου και αθλητικό ρουχισμό

Ο Απόλλων Λάρισας έδειξε το κοινωνικό πρόσωπο και προσέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου χαρά στα παιδιά του σεισμόπληκτου Ζάρκου. Διοίκηση, προπονητές και παίκτες της ομάδας επισκέφτηκαν το Ζάρκο, όπου τους υποδέχτηκαν οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητας.

Εκεί παίκτες, όπως κατέγραψε αποκλειστικά η KPHNH LIVE πρόσφεραν στα παιδιά μπάλες ποδοσφαίρου, μπλουζάκια και σορτσάκια καθώς και αθλητικές φόρμες για την γυμναστική τους. Η χαρά των παιδιών απερίγραπτη. Φωτογραφήθηκαν με ποδοσφαιριστές της ομάδες, ανταλλάσσοντας κεφαλιές και πασούλες με τις μπάλες ποδοσφαίρου. Στην εκδήλωση παράδοσης του ρουχισμού παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος Μπάρδας, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντης, ο πρόεδρος της κοινότητας Ζάρκου κ. Γιάννης Βούλγαρης κ.α.

Μαθητές, γονείς και φορείς ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα για την προσφορά αλληλεγγύης ευχόμενοι καλή επιτυχία και ανόδους στην ομάδα του Απόλλων Λάρισας.