Με σχέδιο για το Τόπο που θα δώσει προοπτική στα χωριά μας, βαδίζει η Ελένη Χαλβατζά

Ιδιαίτερη συγκίνηση ένιωσε τόσο η υποψήφια δήμαρχος, όσο και το επιτελείο της κατά την επίσκεψη στο μικρότερο χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας, το Αχλαδοχώρι

Μπορεί οι επίσημες προεκλογικές εμφανίσεις για την υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού “Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση” να μη έχουν ξεκινήσει και να έχουν προγραμματιστεί από την ερχόμενη Πέμπτη. Οι επισκέψεις στις κοινότητες του Δήμου μας όμως συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Το περασμένο διήμερο η κα Ελένη Χαλβαντζά επισκέφτηκε τέσσερις κοινότητες, εκείνες του Αχλαδοχωρίου, του Γριζάνου, της Κρήνης και των Γεωργανάδων.

Είχε την ευκαιρία να αναπτύξει μια χαλαρή κουβέντα με τους κατοίκους των χωριών που την υποδέχτηκαν με σεβασμό και ευγένεια, ακούγοντας προσεκτικά τους στόχους τους για το Δήμο Φαρκαδόνας και την περιοχή ευρύτερα.

Ιδιαίτερη συγκίνηση ένιωσε τόσο η υποψήφια δήμαρχος, όσο και το επιτελείο της κατά την επίσκεψη στο μικρότερο χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας, το Αχλαδοχώρι. Ένα χωριό πανέμορφο, το οποίο θα πρέπει να δεχτεί άμεσα τη στήριξη του Δήμου, μέσω των κατάλληλων παρεμβάσεων, γεγονός που θα ωθήσει άτομα νεαρής ηλικίας να παραμείνουν στο χωριό ή να στρέψει άλλους να επιστρέψουν στην γενέτειρά τους και να δημιουργήσουν.

Για όλα αυτά τα θέματα ο συνδυασμός “Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση” έχει σχέδιο και όραμα, για να δώσει προοπτική όχι μόνο στα Αχλαδοχώρι, αλλά και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας.