Με πολιτικά στελέχη περιόδευσε στην λαική του Σαββάτου η Ελένη Χαλβατζά

Οι κάτοικοι της Φαρκαδόνας και των γύρω χωριών συνεχίζουν και θέλουν να δουν στο τιμόνι του Δήμου Φαρκαδόνας γυναίκα δήμαρχο

Στο πλευρό της Ελένης Χαλβατζά, υποψηφίας δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική» βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του «Κινήματος Αλλαγής».

Στελέχη του τοπικού «ΚΙΝ.ΑΛ.» που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά της, στηρίζοντας ενεργά την υποψηφιότητά της για το Δήμο Φαρκαδόνας, συνεχίζουν να την στηρίζουν ενεργά, ακολουθώντας σε κάθε της, βήμα, σε κάθε κίνηση.

Φυσικά στο πλευρό της κα Χαλβατζά, βρέθηκαν το Σάββατο και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία είτε αποτελούν υποψήφιοι στο συνδυασμό της, είτε την στηρίζουν στο εκλογικό αγώνα.

Το πρωί του Σαββάτου η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας κα Ελένη Χαλβατζά, πλαισιωμένη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, καθώς επίσης και από πολιτικά στελέχη των δύο προαναφερόμενων φορέων περιόδευσαν στην Λαϊκή Αγορά της Φαρκαδόνας. Με τα ενημερωτικά φυλλάδια στα σχέδια γύρω από το πρόγραμμα του συνδυασμού, με συζητήσεις στους πάγκους της λαϊκής αγοράς, αλλά και στα καφέ της Φαρκαδόνας, έγιναν δεκτοί με εκτίμηση από τον κόσμο.

Ένα ευρύ φάσμα πολιτών, που θέλει να δει γυναίκα δήμαρχο να διοικεί το Δήμο Φαρκαδόνας, καταθέτοντας την τεχνογνωσία και την τεχνοτροπία για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των πολιτών και να αποκτήσει η ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας τη θέση που της ανήκει.

Κι αυτό φάνηκε κατά την περιοδεία στην Φαρκαδόνα, όταν το μεγαλύτερο μέρος καταναλωτών, κατοίκων και μικροπωλητών αποκαλούσε από τώρα τη Ελένη Χαλβατζά «δήμαρχε» αναδεικνύοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη δυναμική της σε αυτή την εκλογική μάχη.