Με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Μαχητικών Αθλημάτων του «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΣ»

Το Φεστιβάλ διεξήχθη στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών όλων των ηλικιών αλλά και κόσμου που έσπευσε να απολαύσει ένα μοναδικό αθλητικό θέαμα.

Άκρως επιτυχημένα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το Φεστιβάλ Μαχητικών Αθλημάτων που διοργάνωσε ο «ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» με συνδιοργανωτές τον Δήμο Τρικκαίων και την περιφέρεια Θεσσαλίας. Το Φεστιβάλ διεξήχθη στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών όλων των ηλικιών αλλά και κόσμου που έσπευσε να απολαύσει ένα μοναδικό αθλητικό θέαμα.

Στο φεστιβάλ έλαβαν μέρος αθλητές, ηλικίας 5 έως 30 ετών, κυρίως από σχολές Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος. Άψογη ήταν και η εμφάνιση τον αθλητών του «ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» που αποτελούνταν κυρίως από νέους, πολλά υποσχόμενους αθλητές. Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης ο διοργανωτής Ευθύμιος Καραβίνος ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους Αναστασίου Άκη, Μιχάλη Λάππα, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σαριανίδη Γεώργιο και τον καταξιωμένο προπονητή Μάλλιο Γεώργιο για την μεγάλη βοήθεια τους στην εκδήλωση. Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς που κάθε χρόνο στηρίζουν την εκδήλωση.

Χορηγοί επικοινωνίας: trikalavoice, trikalaola, krinilive.

KRINI LIVE