Με μεγάλη επιτυχία η επίδειξη των μηχανημάτων «Echo» από την εταιρία «Καραμάνος» στα ορεινά της Καλαμπάκας

Παρουσίασαν στην Χρυσομηλιά σε συνεργεία ξυλοκόπων και κατοίκους τα ξυλοκοπτικά της αντιπροσωπείας «Echo» με την οποία συνεργάζονται

Στην περιοχή της Καλαμπάκας και συγκεκριμένα στην Χρυσομηλιά ανηφόρησαν την περασμένη Κυριακή οι ιδιοκτήτες της εταιρίας «Καραμάνος». Η εταιρία στα δυο καταστήματα που διαθέτει σε Τρίκαλα και Φαρκαδόνα, διαθέτει στους Φαρκαδόνιους και στους Τρικαλινούς μηχανήματα και ανταλλακτικά, γεννήτριες και αρδευτικά, σκαπτικά και κλαδευτικά, της αντιπροσωπείας «Echo» με την οποία συνεργάζεται.

Οι άνθρωποι της εταιρίας ανηφόρησαν στην ορεινή Χρυσομηλιά με σκοπό να παρουσιάσουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό της «Echo» σε συνεργεία ξυλοκόπων αλλά  και σε απλούς πολίτες. Αρχικά οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν τους επαγγελματίες ξυλοκόπους και τα πλεονεκτήματα των μηχανημάτων ενώ στην συνέχεια προχώρησαν και σε επίδειξη προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι αλλά και οι επαγγελματίες να δουν τη δουλειά των μηχανημάτων κοπής ξύλων.

Τα μηχανήματα εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες κατά την επίδειξη ενώ την προσοχή κέντρισαν  οι προσιτές τιμές που διατίθενται τα μηχανήματα καθώς και τα πέντε χρόνια εγγύσης.

Ανάλογη εκδήλωση προγραμματίζεται την μεθεπόμενη Κυριακή, αυτή τη φορά στα ορεινά της Πύλης και συγκεκριμένα στο Νεραϊδοχώρι