Με γεμάτες τις αποσκευές μετάλλια ο ΑΠΣ Τρικάλων

Με γεμάτες τις αποσκευές τους μετάλλια επέστρεψαν από την Σερβία και από το το διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης “Csaba Ferenc” Τρικαλινοί αθλητές του ΑΠΣ Τρικάλων.

Η διεθνής αθλητική διοργάνωση διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη Kanjiza της Σερβίας με τη συμμετοχή 355 αθλητών από 14 χώρες (Αυστρία, Βοσνία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, και Β. Μακεδονία).

Η Ελληνική αποστολή απαρτίστηκε από 18 παλαιστές τους οποίους οι δέκα ήταν από τον Α.Π.Σ. Τρίκαλα και οι υπόλοιποι από τον Π.Α.Α.Π. Ογχηστός και Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου.

Η Ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτό το τουρνουά το οποίο είχε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ για όλες τις ομάδες.

Συναρπαστικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών και αρκετές προσωπικότητες της πάλης συνέθεσαν αυτό το αθλητικό γεγονός! 
Ο απολογισμός των Τρικαλινών αθλητών: ένα (1) χρυσό, τρία (3) αργυρά και δυο (2) χάλκινα, μια (1) 5η θέση και τρεις (3) 8ες θέσεις.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές μας αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους τους αγώνες. Ανεξάρτητα λοιπόν από τη στατιστική η οποία από μόνη της μαρτυρά την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη.

…. τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ– 1ος

ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ– 2ος

ΜΑΚΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ– 2ος

ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 2ος

ΤΕΡΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ– 3ος

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ– 3ος

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ– 5ος

ΝΤΟΝΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – 8ος

ΜΠΑΡΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ- 8ος

ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ- 8ος

Από το σύλλογό συνόδευσε τους αθλητές ο προπονητής κος Ηλίας Σιούτας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Μιχάλη, τον Γιώργο, τον Απόστολο, τον Άγγελο, τον Παναγιώτη, τον Δημήτρη, τον Ιωάννη, τον Σωτήρη, τον Ορέστη, τον Απόστολο, αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές της εθνικής αποστολής για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.