Με fax αλλά και με e-mail οι αντιρρήσεις στην Τροχαία

Η διαδικασία αυτή θα εφαρμοστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών

Με fax αλλά και με e-mail θα μπορούν να εκφράζουν πλέον οι πολίτες τις αντιρρήσεις τους στα πρόστιμα της Τροχαίας. Το συγκεκριμένο μέτρο ελήφθη στο γενικότερο πλαίσιο ενεργειών για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και της προστασίας των αστυνομικών και των πολιτών.

Η απόφαση ελήφθη από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και θα εφαρμοστεί στο σύνολο των Αστυνομικών Διευθύνσεων. Πλέον οι πολίτες που επιθυμούν να υποβάλουν τις προβλεπόμενες αντιρρήσεις σε περίπτωση βεβαίωσης τροχονομικών παραβάσεων, θα κάνουν χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεομοιοτυπικά (fax), με την αρμόδια Υπηρεσία Τροχαίας. Κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και σε περίπτωση κατάθεσης ερωτήσεων.

Η διαδικασία αυτή θα εφαρμοστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των αρμόδιων Υπηρεσιών Τροχαίας.

KRINI LIVE