Με αγάπη, ευαισθησία και πολλά χαμόγελα

Μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας δημιούργησαν λαμπάδες για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την παιδική τους ευαισθησία και αγάπη για τους μικρούς φίλους, έστω κι αν αυτοί είναι χιλιόμετρα μακριά τους ανέδειξαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας. Σύμφωνα με την «KriniLive.gr» οι μαθητές με τους δασκάλους τους, δημιούργησαν το δικό τους εργαστήρι μέσω της δράσης «Λαμπριάτικη Λαμπάδα Αγάπης» και κατασκεύασαν με αγάπη, ταλέντο, διάθεση και πολλά χαμόγελα Πασχαλινές Λαμπάδες.

Όλες οι παιδικές λαμπάδες, πανέμορφες, τυλιγμένες με χαμόγελα κι αγάπη, πολύχρωμες, ποιοτικές στην κατασκευή, χειροποίητες, προσφέρθηκαν με δωρεά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λάρισα.

Στη συνέχεια οι λαμπριάτικες λαμπάδες αγάπης, θα τοποθετηθούν στα κιόσκια του πασχαλινού Bazaar που οργανώνεται από το «Χαμόγελο του παιδιού» στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, τις ημέρες των γιορτών της Λαμπρής.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των λαμπάδων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η διεύθυνση του σχολείου, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί του 2ου δημοτικού Φαρκαδόνας εύχονται σ’ όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και σε όλα τα παιδιά του πλανήτη, Καλή, ευτυχισμένη Λαμπρή με άπειρα χαμόγελα και αγάπη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.