Με 30 Μαύρες Ζώνες επέστρεψαν από την Λάρισα 30 αθλητές του ΣΟΑΤ

Με 30 Μαύρες Ζώνες επέστρεψαν από την Λάρισα και τις εξετάσεις Μαύρων Ζωνών Ταεκβοντό της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Από τον ΣΟΑΤ συμμετείχαν 30 αθλητές, γεγονός που αποδυκνείει την μαζικότητα και δυναμική του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα 1 αθλητής εξετάστηκε για το 3ο DAN, 10 αθλητές στο 2ο και 19 αθλητές του στο 1ο Dan.
Όλοι τους ξεπερνώντας το άγχος των εξετάσεων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διακρίθηκαν ιδιαίτερα σύμφωνα με τα λόγια των εξεταστών. Για την ποιότητα και την άψογη τεχνική κατάρτισή τους άκουσε τα καλύτερα από τους εξεταστές ο υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης. Γιά όλους στον Σύλλογο είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή καθώς αυτά τα παιδιά έκλεισαν ένα κύκλο 5 ετών στο Ταεκβοντό, ενώ για το 2ο και 3ο DAN. περισσότερα χρόνια. Σε όλες τις πολεμικές τέχνες η κατάκτηση Μαύρης Ζώνης είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος, μια μεγάλη κορύφωση.Εξετάστηκαν και κατέκτησαν:
1 DAN
Ντίνος Άγγελος, Αργύρης Ιωάννης, Γούλα Κέλλυ, Ταμπάκος Λευτέρης, Ταμπάκος Στέλιος, Λόης Βάιος, Παππάς Βασίλης, Ζιώγας Νίκος, Κωτούλα Εβίτα, Βασιλείου Θάνος, Κρικέλης Κωνσταντίνος, Τζέλη Μαρία, Παπίας Γιώργος, Μαρουσοπουλος Γιώργος, Χολέβας Κλεομένης, Ντούβλης Δημήτρης, Βαμπούλα Εφραιμία, Ψωφακης Κωνσταντίνος, Γαλάνης Βαγγέλης.
2 DAN
Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος, Νικολάου Νίκος, Μαγγουρίτσας Ευθύμης, Κώνης Γιώργος, Καραμάνος Δημήτρης, Λάζου Θέκλα, Αντωνίου Ελένη, Τότσιου Ευαγγέλια, Πλακοπίτα Μαρία, Ρητός-Τσιούλης Γιώργος.

3ο DAN
Βαργιάμης Γιώργος.
Με τις 19 νέες Μαύρες ζώνες ο συνολικός αριθμός τους στα 20 χρόνια του Συλλόγου ανέρχεται στο εντυπωσιακό νούμερο των 294 Μαύρων Ζωνών!!!
Την προηγούμενη οι 30 αθλητές του ΣΟΑΤ στο Δημοτικό Κλειστό εξετάστηκαν από τον Δάσκαλο τους ΣΟΑΤ Νίκο Παϊταρίδη για την Μαύρη Ζώνη Συλλόγου, τιμώντας έτσι τον δάσκαλό τους αλλά και ο δάσκαλος απέδωσε την τιμή και σεβασμό σε αυτούς και τις οικογένειες τους για την προσπάθεια και την επιμονή τους να ενταχθούν στο κλειστό κλαμπ Μαύρων Ζωνών του ΣΟΑΤ.
Επίσης ο ΣΟΑΤ θα πραγματοποιήσει τις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του Συλλόγου στις 7 και 8 Οκτωβρίου ώστε όλοι οι αθλητές του να έχουν μίνιμουμ 15 προπονητικές μονάδες, που λόγω κορωνοϊού απείχαν των προπονήσεων και να εξεταστούν ταυτόχρονα και όχι ξεχωριστά.
Ακόμη θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν για πρώτη φορά οι μικροί αθλητές του “Φαυττου” Ζάρκου.
Έτσι δεν θα χαθούν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του καλοκαιριού. Ο Δάσκαλος και υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης όπως επίσης και οι βοηθοί προπονητής Γιώργος Βαρελάς και Εφη Δρούγκα συγχαίρουν τα παιδιά και τους γονείς τους, νιώθουν περήφανα γι’ αυτά και τους εύχονται καλή πρόοδο και συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια.

KRINI LIVE