Μας τρΕΛΕΝΗ ΧΑΛΒΑΤΖΑ είπαν οι κάτοικοι των Ταξιαρχών

Με άκρως δυναμικό τρόπο εισήλθε στους Πελινναίους η Ελένη Χαλβατζά. Η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας, και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανέξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» συγκέντρωσε τα βλέμματα στους Ταξιάρχες στην κεντρική προεκλογική ομιλία

Με άκρως δυναμικό τρόπο εισήλθε στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων, στους Ταξιάρχες, η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας, και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» κα Ελένη Χαλβατζά.

Η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας έγινε δεκτή στους Ταξιάρχες με ενθουσιασμό καθώς πλήθος κατοίκων έσπευσε να παρακολούθησε την κεντρική προεκλογική ομιλία, κατά την οποία ανέλυσε το πρόγραμμά της, που δίνει έμφαση στα προβλήματα του χωριού, αλλά και του συνόλου του Δήμου Φαρκαδόνας.

Νωρίτερα η κα Χαλβατζά είχε επισκεφτεί τα χωριά του Πετροπόρου και του Πετρωτού, μιλώντας σε πλήθος πολιτών.

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» η κα Χαλβατζά, μίλησε για τους στόχους του συνδυασμού, όπου κυριάρχησε εκείνος της ισόρροπης ανάπτυξης των κοινοτήτων του Δήμου.

Όπως ανέφερε όλο το προηγούμενο διάστημα καταγράφηκαν οι ανάγκες των χωριών μέσω των επαφών που αναπτύχτηκαν με φορείς, κατοίκους και προέδρους, προκειμένου αυτές να προωθηθούν και να δοθεί άμεση λύση στα προβλήματα.

Η κα Χαλβατζά κάλεσε τους κατοίκους να σταθούν στο πλευρό της κι όλοι μαζί να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για έναν αποτελεσματικό Δήμο.

Στόχος του συνδυασμού ο Δήμος να είναι από τους πρώτους που θα ανέβει στο τρένο της ανάπτυξης και να αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση.

Οι κάτοικοι κατέθεσαν στην κα Χαλβατζά τις αγωνίες και τα προβλήματά τους, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της, τη δυναμική και έμπειρη αυτοδιοικητικά γυναίκα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου.

Γι’ αυτό κι η κα Χαλβατζά, τους κάλεσε να πράξουν το αυτονόητο, να επιλέξουν δηλαδή μια δημοτική Αρχή με ήθος, συνέπεια λόγων κι έργων, μια δημοτική Αρχή που θα σέβεται τους πολίτες.