Μαγεύει Τρικαλινούς και επισκέπτες ο Μύλος των Ξωτικών 

Την μαγεία των Χριστουγέννων έζησαν χιλιάδες κόσμου που επισκέφτηκαν και συνεχίζουν να επισκέπτονται τα Τρίκαλα. Μικροί και μεγάλοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας από κάθε γωνιά του νομού και της χώρας, αλλά και του εξωτερικού, επισκεφτηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων το Μύλο των Ξωτικών και απήλαυσαν μοναδικές γιορτινές στιγμές.

Πρωταγωνιστικό λόγο στο Μύλο των Ξωτικών είχαν τα παιδιά, τα οποία ήρθαν να χαρούν τα Χριστούγεννα, να συναντηθούν με τον Αη Βασίλη στο μοναδικό Θεματικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που κλέβει τις καρδιές όλων μας.

Η επισκεψιμότητα υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλη. Φτάνει να σημειωθεί ότι την Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων τις πύλες του Μύλου των Ξωτικών πέρασαν 48.000 άτομα, με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Οι ημέρες χαράς, οι γιορτινές επισκέψεις και αφίξεις στο Μύλο των Ξωτικών συνεχίζονται. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Πρωτοχρονιά όπου αναμένεται μεγάλη προσέλευση. Εξάλλου αυτό δείχνουν και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα, τα οποία έχουν πληρότητα σχεδόν 100%.

Ο Μύλος συνεχίζει το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι το οποίο θα ολοκληρωθεί στην γιορτή των Θεοφανίων…