Λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα της οδού Αχλαδοχωρίου – Διασέλλου

Ο δρόμος είχε υποστεί καθίζηση εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να έχουν καταγραφεί ατυχήματα κυρίως δικυκλιστών αλλά και ζημιές σε μεγαλύτερου όγκου οχήματα κυρίως ΙΧ επιβατικών

Σημαντικές ζημιές παρουσίαζε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέρος της οδού που οδηγεί από το Αχλαδοχώρι στο Διάσελλο. Τμήμα του δρόμου λόγω της πολυκαιρίας αλλά και των καιρικών συνθηκών είχε υποστεί καθίζηση με αποτέλεσμα να έχουν καταγραφεί ατυχήματα κυρίως δικυκλιστών αλλά και ζημιές σε μεγαλύτερου όγκου οχήματα κυρίως ΙΧ επιβατικών τα τελευταία χρόνια.

Το γεγονός αυτό είχε μεταφερθεί από τον πρόεδρο του χωριού κ. Βασίλη Κουτσοδήμο στο Δήμο Φαρκαδόνας, που φρόντισε να αποτυπώσει το πρόβλημα μέσω των Τεχνικών Υπηρεσιών. Η πολυπόθητη αποκατάσταση των ζημιών έγινε μέσω της ρίψης του απαραίτητου υλικού, προκειμένου να απομακρυνθούν κίνδυνοι που θα είχαν επιπτώσεις σε ανθρώπινες ζωές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του χωριού κ. Βασίλης Κουτσοδήμος ευχαριστεί το Δήμο Φαρκαδόνας για την παρέμβαση στην αποκατάσταση του χρόνιου προβλήματος, τονίζοντας ότι η ασφάλεια των κατοίκων είναι αυτή που προέχει.