Λαμπερά Χριστούγεννα στο ΚΔΑΠ Μάθηση στα Τρίκαλα

Ένας χώρος που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα παιδιά, προσφέροντας χαρά και δημιουργική απασχόληση

Λαμπερά υπήρξαν τα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Μάθηση» που λειτουργεί στα Τρίκαλα.

Ένας χώρος που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα παιδιά, προσφέροντας χαρά και δημιουργική απασχόληση.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον ιερέα π. Αριστείδη Τσιότρα, στη συνέχεια ο Αη Βασίλης προσέφερε δώρα και ευχές σε όλα τα παιδιά και μετά το φαγητό τα παιδιά διασκέδασαν σε ένα όμορφο πάρτι.

Το ΚΔΑΠ Μάθηση, άρχισε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 2019 και το  συνολικό έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Λειτουργεί σε ένα σύγχρονο κτίριο που υπάρχουν χώροι άσκησης και ψυχαγωγίας, μουσικής, καλλιτεχνικών, μαγειρικής, μελέτης, ρομποτικής, και υλοποιούνται από το πρόγραμμα  24 δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την δημιουργική απασχόληση και τη μάθηση των παιδιών. Τα προγράμματα υλοποιούνται με την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων.

Το ΚΔΑΠ «Μάθηση» λειτουργεί σε ετήσια βάση. Κατά την διάρκεια του σχολικού έτους λειτουργεί από 13:30 έως 21:30 και κατά τα διαστήματα που τα σχολεία είναι κλειστά θα λειτουργεί από 8:00 έως 16:00 μ.μ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κα Νάτσινα Δήμητρα, ενώ ο βουλευτής κ. Θανάσης Λιούτας απέστειλε επιστολή.

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου ευχαριστούν την ΤΣΙΛΙΝΙΔΑ, τον κ. Τζιμούλη, την κα Γκούμα και την κα Βούλγαρη, για τη ζωγραφική προσώπου στα παιδιά.

Επίσης, ευχαριστούν τον κο Δημήτρη Μητροβασίλη για τη μετακίνηση του Αη Βασίλη με την άμαξά του.

Το ΚΔΑΠ «Μάθηση», απευθύνει ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά των τμημάτων τόσο για την άψογη εμφάνισή τους όσο και για το γενικότερο ήθος τους, για το οποίο μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους.

Ταυτόχρονα θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στους δασκάλους, που έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν στο ΚΔΑΠ «Μάθηση». 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει δικαιωματικά στους γονείς, του ΚΔΑΠ «Μάθηση», τα οποία, έμπρακτα, μας στήριξαν και σε αυτήν την εκδήλωση μας, σ’ αυτό το νέο του ξεκίνημα.  

Τους ευχαριστούν ολόψυχα για την αμέριστη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη, που βρίσκονται πλάι μας.
Να είναι σίγουροι πως μέσα από αυτές τους τις στάσεις μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να πράξουμε το καθήκον μας με ευθύνη, δεδομένου ότι εξακολουθούμε να συνιστάμε ένα θεσμό που παρέχει για τα παιδιά συστηματική εκπαίδευση και συνεπώς συστηματική αγωγή.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…!!!