Κυριάκος Βαΐου: «Ας ονειρευτούμε μια νέα χρονιά, που θα κυριαρχήσει η αισιοδοξία και η αλληλεγγύη

Τις ευχές του μεταφέρει μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Κυριάκος Βαΐου

«Ας αφήσουμε πίσω μας ότι μας πίκρανε το 2020, κι ας ονειρευτούμε μια καινούργια χρονιά, που θα κυριαρχήσει η αισιοδοξία, η ελπίδα, η δύναμη και η αλληλεγγύη». Με τα παραπάνω λόγια έρχεται να ευχηθεί στους συνδημότες του, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Κυριάκος Βαΐου.

Ο δημοτικός σύμβουλος έρχεται να ευχηθεί καλή και ευλογημένη χρονιά στο σύνολο των δημοτών και των συναδέλφων του αιρετών, πολύ δε, στους συντοπίτες μας, που δεν βρίσκονται μακριά μας, εργάζονται ή δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε χώρες του εξωτερικού. Στους ανθρώπους που η πανδημία μας κρατά μακριά τους και δεν μπορούμε να ανταμώσουμε σ΄ αυτές τις γιορτές.

«Ας ευχηθούμε το 2020 να είναι η τελευταία χρονιά που θα μας κρατήσει μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Από τα πρόσωπα που εργάζονται στο εξωτερικό, από τα πρόσωπα που διαμένουν σε άλλες πόλεις της χώρας μας. Η σκέψη όλων μας σε αυτές τις γιορτές περιστρέφεται σε εκείνους. Από καρδιάς εύχομαι σε όλο το κόσμο, χαρούμενη Πρωτοχρονιά. Μια ευλογημένη χρονιά που θα απομακρύνει την λύπη που έφερε στο πέρασμα του το 2020. Μια χρονιά που θα μας πλημμυρίσει με αισιοδοξία, μια χρονιά που θα εκλείψουν οι περιορισμοί και ο φόβος για το αύριο.

Εύχομαι σε όλο το κόσμο, το 2021 να προσφέρει τη ζωή για την οποία παλέψαμε να κερδίσουμε τόσους μήνες τώρα και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για εκείνη. Εύχομαι σε όλο το κόσμο υγεία και προκοπή για να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Εύχομαι στους συναδέλφους αιρετούς μια γόνιμη και δημιουργική χρονιά για να αντιπαλέψουμε με τα προβλήματα της περιοχή μας.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους μας με Υγεία και Δύναμη. Για αυτά θα παλέψουμε, αυτά θα κερδίσουμε», αναφέρει στο μήνυμά του ο δημοτικός σύμβουλος, Κυριάκος Βαΐου.