Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Οιχαλιώτη μουσικού Βασίλη Ρίζου

Τιτλοφορείται «Ο Αλανίαρης» και μέσα από τους στίχους αποτυπώνει σκέψεις και συναισθήματα

Μπορεί να σπούδασε Κομμωτική καθώς επίσης και Barista, το μεγάλο του πάθος ωστόσο επικεντρώνεται στην Μουσική και το Τραγούδι. Από μικρό παιδί η μουσική κέντρισε την προσοχή του, προσέλκυε τον ενδιαφέρον του ενώ μεγαλώνοντας αποφάσισε να αποτυπώνει τις σκέψεις του, τα συναισθήματα του, μέσα από τους στίχους που στην συνέχεια μελοποιούνταν.

Ο λόγος της ως άνω εισαγωγή για τον Βασίλη Ρίζο, με καταγωγή από την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας και μόνιμη διαμονή το εξωτερικό όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Πλέον ο Βασίλης τα τελευταία δυο χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική και το τραγούδι. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες χαίρεται μιας και κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι που τιτλοφορείται «Αλανιάρης». Πρόκειται για ένα λαϊκό, που μέσα από τους, ο Βασίλης προσπαθεί να δώσει μια νέα διάσταση…

Σχετικά με το Βασίλη Ρίζο γεννήθηκε στην Οιχαλία στις 10 Μαΐου 1981.

Ζει στο εξωτερικό συγκεκριμένα στην Γερμανία τα τελευταία 25 χρόνια. Έχει σπουδάσει Κομμωτική και Βarista, μιας και η Γαστρονομία είναι το δεύτερο πάθος του, μετά την Μουσική. Από μικρό παιδί ασχολείται με την μουσική. Συγκεκριμένα ξεκίνησε ερασιτεχνικά ως dj, και από την ηλικία τον 30 άρχισε να γράφει στοίχους και τραγούδια.

Την τελευταία διετία ασχολείται επαγγελματικά με την Μουσική. Ένα χρόνο τώρα παρακολουθεί μαθήματα Ορθοφωνίας. Το χόμπι του είναι τα ταξίδια και η μόδα. Είναι ελεύθερος και τα μελλοντικά του σχέδια ως προς το σκέλος της Μουσικής είναι να φτάσει όσο πιο ψηλότερα μπορεί.

Καλοτάξιδο το νέο τραγούδι του Βασίλη και κάθε επιτυχία στους στόχους που θέτει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.